• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lekarz powiedzial, ze furaginum teva mozna brac w ciazy. Rozne sa opinie na ten temat w internecie, ale wierze, ze nic nie zagrozi malenstwu. Najwazniejsze by wyleczyc bakterie, bo nieleczone sa grozne dla ciazy.

reklama
W aptece internetowej Gemini (aptekagemini.pl) kupiłam ostatnio Femibiona 2 za jakieś 40 pln - była promocja i kupiłam 3 opakowania. Warto poszukać w necie - bo dość często zdarzają się naprawdę super promocje. Poza tym - w Gemini znalazłam bardzo duży wybór kosmetyków Nuxe, których nie udało mi się namierzyć nigdzie indziej albo nie było pełnego asortymentu.

dziewczyny ja jakieś 3 tyg temu wyrwałam na allegro femibion natal 2 za 35 zł za opakowanie a jak się brało 2 to przesyłka była gratisowa.... musimy szukać bo nas z torbami inaczej puszczą:szok::tak:

madzialenak...dzieki wielkie, juz kupilam ten, niech sie skonczy i bede szukala w necie...a mam jeszcze classic,tak jak ty, chyba ze 4 tabl...wiec najpierw wykoncze to:tak:
a jak dzis glowa? u mnie juz troche lepiej...

reklama
Millia mnie łeb dalej boli, a nic nie wzięłam. Na 16 lecę na pazurki, więc chyba sobie kupię Apap i cappuchino. troszkę kofeiny ma ale to w malusich ilościach.
Co do witamin to teraz brałam Femibion natal do 12 tyg ciąży. Już mi się skończyły i teraz mam Pharmaton Matruelle, ale nie wiem ile kosztuje bo miałam bezplatne próbki. Mam 16 tabl. jak się będzie opłacać to sobie zwykle opakowanie zakupie. Jest ty kwas omega-3 i DHA.
http://www.doz.pl/leki/p7172-Pharmaton_Matruelle

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry