• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Oskaa a nie za wcześnie odstawiasz luteinę? Ja np ciągle ją biorę, żeby dać macicy odpocząć i żeby skurczy nie było.

Milagros bierzesz luteinę? Może to od niej?

reklama
Marcysiowa, ja nie biore lekow. Tylko kwas foliowy i clexane. Mam hiperke i moj progesteron od 2tyg wynosi 330... Tak wiec to musi byc cos innego. Wole sprawdzic. Moze panikuje ale bede dmuchac na zimne...

Marcysiowa, ale Luteina to przecież progesteron a ja mam mój bardzo wysoki, więc pewnie dlatego dr kazał odstawić. Może miałaś niski progesteron i dlatego Twój lekarz nie kazał odstawiać. A może przy bliźniakach jest inaczej.

dziewczyny ja w poniedziałek miałam progesteron 55.55 i mam 3x4 luteiny dowcipne i 3 x1 podjęzykowe , jak czytam jaki Wy macie wysoki ten progesteron to normalnie aż trudno mi uwierzyć, że jest taki duży. Po drugiej weryfikacji miałam aż 8 dowcipnych i 4 podjęzykowe na raz

Gotadora, nie chcialabys miec mojego progesteronu... Ja normalnie funkcjonowac nie jestem w stanie. A ile masz estradiolu? Ja 7200 i mi spadl o 1500 od czasu 4 weryfikacji

Gotadora, to fajne masz wyniki. Ja dostalam pozwolenie na krotki spacer i bylam dzisiaj pid domem na 5 minut i ledwo do domu sie dowloklam. Moj maz mnie musial podtrzymywac bo nie mialam sily na nogach sie utrzymac...

reklama
milagros mocz na posiew warto zrobic, ja robilam badania ogolne moczu i niby byly dobre, lekarz powiedzial zebym z posiewem dala sobie spokoj, a ja i tak zrobilam i wyszly mi bakterie. Teraz biore furagin i mam nadzieje, ze w nastepnym posiewie bedzie ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry