Atena33
Fanka BB :)
No właśnie takie "gigotanie" od środka ale tak parę razy na dzień ,albo czasami w ciągu dnia wcale .Tak czuje jakby fruwania motylow ale Nie czesto a ty ???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie takie "gigotanie" od środka ale tak parę razy na dzień ,albo czasami w ciągu dnia wcale .Tak czuje jakby fruwania motylow ale Nie czesto a ty ???
Najlepiej iść do dobrej szkoły rodzenia albo na jakieś warsztaty dla przyszłych rodziców :-)Kurcze i jak tu ufac info z netu
Skad mam wszystko wiedziec skoro pierwsze dziecko ehhhhhh
Kurcze i jak tu ufac info z netu
Proponuję szkołę rodzenia lub spotkania z położnąKurcze i jak tu ufac info z netu
Jeszcze pomysle jeszcze jest czas. Pajacyki zamowilam na olx przez przypadek i tak fajnie sie trafilo ze nowe.Wiem, ale wydaje mi się, że monitor możesz przełożyć na dzień do kołyski, jeśli ją będziesz miała na dole.
Z drugiej strony, jak pisałam wcześniej, mój brat ma 7-tygodniową córkę (która nota bene chyba wreszcie dzisiaj wyszła pierwszy raz na spacer...), monitora nie mają i dają radę. Może ją po prostu jestem bardziej przewrażliwiona.
Gdzie zamówiłaś pajacyki?![]()
Tak czuje jakby fruwania motylow ale Nie czesto a ty ???
Motyle, gilgotanie.. kurcze moje to jakies malo subtelne sa![]()
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
19. Ale od poczatku jak jemczuje to raczej mocno, na tyle ze przez skore czuje.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom