agatek28
Fanka BB :)
Ciut lepiej, ale nadal ma bezdechyAgatek jak synek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciut lepiej, ale nadal ma bezdechyAgatek jak synek?
Kochana wcześniej dał radę i teraz tez da rade. Masz silnego synka :* choroba niestety powoduje spadek wagi. Ale już niedługo poczuje się lepiej i nadrobi szybko. Trzymam kciuki za Was :*Ciut lepiej, ale nadal ma bezdechyi straszny duszacy kaszel. Stracil duzo na wadze
![]()
Dziewczyny ja mam juz dosyc, powiedzcie za jakie grzechy nas to dotyka. Najpierw nieplodnosc, jeden wczesniak, potem kolejna ciaza dla odmiany przelezana w lozku, potem kolejny wczesniak a zeby bylo jeszcze weselej to jeszcze wczesniejszy niz braciszek, a teraz jeszcze zapalenie pluc i bezdechy. Zyc nie umierac
Dziewczyny ja mam juz dosyc, powiedzcie za jakie grzechy nas to dotyka. Najpierw nieplodnosc, jeden wczesniak, potem kolejna ciaza dla odmiany przelezana w lozku, potem kolejny wczesniak a zeby bylo jeszcze weselej to jeszcze wczesniejszy niz braciszek, a teraz jeszcze zapalenie pluc i bezdechy. Zyc nie umierac
Dziewczyny ja też myślę o monitorach oddechu ale powiedzcie mi czy musze mieć dwa po jednym na każde dziecko dodam że ma jedno podwójne łóżeczko dla chłopaków sama nie wiem