• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Poczekajcie :)dopiero pod koniec ciąży zobaczycie jak dzieci wypychaja brzuch :) mnie tak juzskóra na brzuchu boli ze szok :D
A jak dotykam to czuje jakbym miała wszędzie siniaki :D :P

Poczekajcie :)dopiero pod koniec ciąży zobaczycie jak dzieci wypychaja brzuch :) mnie tak juzskóra na brzuchu boli ze szok :D
Tez mam wrażenie jakbym byla cala w siniakach :) co chwilę tylko "ałaaa" głowa pcha sie na dole i tam kłuje a wyżej mam wrażenie dźga mnie łokciami i czym sie tylko da wypchac :) dzisiaj na 35 min ktg naliczyli mi prawie 100 ruchów

Ja to już tak mam ;) jak jedno wypycha głowę w prawo a drugie w tym czasie w lewo to wyglądaj jak kosmita [emoji23] a boli to jak cholera hehe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w końcu po wizycie. Dzieciaki się wiercą, ale mniej więcej ważą ok. 1000-1100. Najważniejsze że idą prawie idealnie równo. Szyjka długa, twarda i zamknięta - ufff.
Tak czy siak dostałam już profilaktycznie skierowanie do szpitala, gdyby coś się zaczęło dziać. Teraz mam zrobić prenatalne, za dwa tygodnie kontrola i już będziemy pobierać gbs. A no i się dowiedziałam, że jeśli mnie wyśle na sterydy na płucka, to już raczej nie wypuszczą mnie do domu, tylko zostanę.. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za szybko mnie tam nie wyśle.

Ja w końcu po wizycie. Dzieciaki się wiercą, ale mniej więcej ważą ok. 1000-1100. Najważniejsze że idą prawie idealnie równo. Szyjka długa, twarda i zamknięta - ufff.
Tak czy siak dostałam już profilaktycznie skierowanie do szpitala, gdyby coś się zaczęło dziać. Teraz mam zrobić prenatalne, za dwa tygodnie kontrola i już będziemy pobierać gbs. A no i się dowiedziałam, że jeśli mnie wyśle na sterydy na płucka, to już raczej nie wypuszczą mnie do domu, tylko zostanę.. Więc mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za szybko mnie tam nie wyśle.

Super informacje :) ważne ze z bobasami wszystko jest ok i przybierają na wadze :) aby tak dalej :)

Skup sie na tych dobrych wiaodmosciach, bien jest na czym [emoji4] O sterydach i szpitalach nic nie mysl. Bedzie dobrze :) Powiedz dzieciom, ze chcesz Swieta i Sylwka w domu, wiec grzeczne maja byc [emoji16]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry