Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to czas na imiona LileCo do szyjki, ehhh zawsze coś.. Leż grzecznie i nic nie dźwigaj!
A czym może to grozić ? co sugerować ?
Ja w 2 tyg po transferze poszlam do lekarza z bolem brzucha (wiecie obawy,1cuaza Po ivf )... mowi to normalne ,jesli pani nie plami przy tym czerwina krwia i nie ma za duzo lejacych sud wod to nic powaznego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kur... był lekarz zapytał o datę tranferu i będzie liczył czy się zgadza z data om bo dzieci malutkie... nosz ku...jeszvze mi nie daj Boże zmienia termin ...dziewczyny jak to się liczy termin po ivf szybciej czy dłużej od om ?
Super :-) parka to chyba najlepsza opcja :-) gratuluję :-)Wodniste 'uplawy' sa fizjologiczne w ciazy.
Ja juz po wizycie, parka bedzie. Szyjka sie skraca, mam lezec i minimum aktywnosci, jka cokolwiek pojdzie w dol jeszcze to pessar
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Super :-) parka to chyba najlepsza opcja :-) gratuluję :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom