• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak, dokładnie to samo mam. Wyobraź sobie teraz jak dwa tygodnie leżałam. Masakra!
Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznie

Ja się wczoraj tak nadymałam ze 2 h lezalam z takimi bólami krzyża i brzucha ze juz myślałam że urodze a i tak nic z tego nawet po czopku. dzisiaj chodzilam pół h po koryatrzu i się udało bez czopka ale jak mi dupa nie pękła to będzie cud.. sorki za szczegółowy opis ale taka pierdola a meczy strasznie

Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja moczylam suszone śliwki zalewa sz woda na noc i rano to pijesz potem jesz śliwki potem najlepiej mleko kapusta ogórki i śledzie zapijasz znowu woda ze śliwek i bierzesz coś na przeczyszczenie najlepiej garść czopków. poszło po 6 h na kiblu xd

reklama
Kurcze to ja JuZ od msca robie "kupki" jak kamien I nic nie pomaga ani pwsianki,warzywa,owoce,pita oliva ....
A moze macie cos innego na dobre bez bolowe pojscie do toalety????

Ja co rano zjadam lyzke ziaren siemia lnianego i zapijam to szklanka cieplej wody z cytryna i miodem. Polecila mi to mama, bo na poczatku mialam masakryczne zaparcia. Pomoglo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry