Fiolek81
Fanka BB :)
Tylko ten trzeci wynik sie lapie. Ciekawe co Ci zaleci diabetolog, w sumie lepiej dmuchac na zimne. 75g glukozy mialas?90- 147-160 mg/dl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko ten trzeci wynik sie lapie. Ciekawe co Ci zaleci diabetolog, w sumie lepiej dmuchac na zimne. 75g glukozy mialas?90- 147-160 mg/dl
tak 75gTylko ten trzeci wynik sie lapie. Ciekawe co Ci zaleci diabetolog, w sumie lepiej dmuchac na zimne. 75g glukozy mialas?
U mnie macica dalej sie oczyszcza. Na szczescie nie chodzę juz z tymi podpachami ale za to wszystkie majtki uwieraja mnie w bliznę wiec chodzę ze spuszczonymiTa fizjologia poporodowa mnie pokonuje. Nie wiem czy to kryzys czy depresja. Krocze nie boli, ale to oczyszczanie macicy, masakra. Wielkie podpachy, bolące cycki. Kiedy to się poprawi ? Tydzień temu rodziłam.
I jestem mega zmęczona, prawie usiadłam na dziecko, bo zapomniałam że leży na kanapie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie macica dalej sie oczyszcza. Na szczescie nie chodzę juz z tymi podpachami ale za to wszystkie majtki uwieraja mnie w bliznę wiec chodzę ze spuszczonymitez jestem caly czas zmęczona do tego boję się cokolwiek zjesc zeby nie zaszkodzilo małej co doprowadziło mnie do minus 13 kg i osłabienia: /
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba za bardzo położna mi zasugerowała ze nie mozna wielu rzeczy i tak przez te trzy tyg jadlam tylko duszonego indyka, chudy rosolek, serki danio i jabłka. Teraz juz tez zaczynam jesc normalnie i obserwujeZ jakiegoś powodu eliminujesz? Ja jem i obserwuję. Tylko odmówiłam sobie bigosu i groszku konserwowego.
A obiadki: mięsa duszone , nic smażonego.
Wyeliminowałam cytrusy.
A tak jem to, co do tej pory.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny u mnie masakra chłopaki trenują strasznie do tego chyba wszystko mi się rozciąga bo czuję się jakby mnie rozsadzalo duszno ciężko chodzić brzuch wielki jak balon i do tego jeszcze kaszel![]()