katharina203
Fanka BB :)
Jestem po polowkowych. W szpitalu potwierdzili ze bedzie dziewczynka. Wiec bedzie Maja. Wsźystko dobrze i prawidlowo z narzadami. Wazy 417gr i gin mowila ze ma sliczne usteczka
...a ja tam nic nie widzialam 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem po polowkowych. W szpitalu potwierdzili ze bedzie dziewczynka. Wiec bedzie Maja. Wsźystko dobrze i prawidlowo z narzadami. Wazy 417gr i gin mowila ze ma sliczne usteczka...a ja tam nic nie widzialam
![]()
Dzien dobry jeszcze starorocznie
Wlasnie sie zwazylam po swietach i do tej pory nawet niezle mi szlo, a dzis w 27t5d mam +8kg [emoji33] z czego 1,5 przez swieta [emoji24]
Wiedzialam, ze te slodycze, ktore jadlam nie ujda wagi uwadze [emoji24]
Ginka mnie zabije w przyszlym tyg...
A jak u Was z waga? Pocieszycie? [emoji12]
Milego dnia!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 177cm...tez jem wszystko na co mam ochote...i tez tak musle jak ty ze schudnie sie po ciazy. Znajac moje panikarstwo to bede caly czas na mala patrzec zapominajac ze musze cos zjescKatharina203 [emoji7][emoji173][emoji122][emoji122][emoji122]
U mnie 25+0=== + 12 kg Ale ja wysoka to nue widac ,w sumie jem na co mam ochote ,jesli bedzue za duzo potem sie schudnie)
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom