Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Biedactwo. Masz antybiotyk? Ja trzy dni duomoxu i wrocilam do zywych. Ale nie mialam takiej goraczki. Za to wJa na razie nie nazekam 32+3tc i 6 kg na plusie. Ale jaka chora jestem mam temperaturę prawie 39stopni kaszel ogólnie grypa. Lekarz ogólny mówi ze jak nie spadnie to szpital.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
+ 1 kg?? nie wierzeBiedactwo. Masz antybiotyk? Ja trzy dni duomoxu i wrocilam do zywych. Ale nie mialam takiej goraczki. Za to w
trzy dni dwa kilo schudlam. Takze od poczatku ciazy mam +1 kg a dzis zaczelam 36 tc. Boje sie ze po porodzie jak sie dopadne do slodkiego
to przepadne.
Biedactwo. Masz antybiotyk? Ja trzy dni duomoxu i wrocilam do zywych. Ale nie mialam takiej goraczki. Za to w
trzy dni dwa kilo schudlam. Takze od poczatku ciazy mam +1 kg a dzis zaczelam 36 tc. Boje sie ze po porodzie jak sie dopadne do slodkiego
to przepadne.
No ja mam 150 cm wzrostu i tak szczerze to nawet nie wiem jak to zrobiłam ze tyle mam kg bo jak pisałam mam tylko wielki brzuch jak w 9 miesiącu i wielkie cycki do tego nie jem słodyczy nie obrzeram się a jak mam zachcianki to jem owoce ale ważne ze dzieci rosną jak trzeba nie ma zespołu przetoczenia jak narazie a ja do tej pory czułam się świetnie teraz tez zresztą choć mam małe kryzysy wieczorami jak moje dzieci trenują w brzuchuKejka 89 bidulko ,tez jestem Po poczatkowej grypie msc temu Ale pomogl paracetamol dwa razy dziennie 500 mg i surowy czosnek,herbate bez teiny z miodem ,wracaj do zdrowia!!!!
Rybka to ty 15 blizniacza a ja pojedyncza I + 12, lekarz nic nie mowil ze za duzo .... Ale w sumie przy 184 cm to Sue gubia te moje kg ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom