husann
Fanka BB :)
Moj to wogole dzis malo sie rusza moze odsypia bo pol nocy tancowal albo odpoczywa i wcta noc da zniwu popalicZimna fanta - moja uwielbia i zaczyna sie ruszac od razu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj to wogole dzis malo sie rusza moze odsypia bo pol nocy tancowal albo odpoczywa i wcta noc da zniwu popalicZimna fanta - moja uwielbia i zaczyna sie ruszac od razu
Mnie do napoji gazowanych nie ciagnie najlepiej idzie woda niegazowana.Zimna fanta - moja uwielbia i zaczyna sie ruszac od razu
Czemu nie dziala? Ja zakupilam po tym jak Tola zachwalala i jestem mega zadowolona.
Dziewczyny, nie brakuje Wam brzuszkow? Ja bym juz chciala byc w nastepnej ciazy. Ciesze sie ze maly juz spi w lozeczku, ale tak bardzo mi brakuje tych kopniaczkow. Czas kiedy maly byl w brzuszku, bezcenny.
Cieszcie sie kazda chwila bo tez bedziecie za tym tesknic![]()
Moj maluch ma chyba, a nawet napewno kolki. Drze sie okropnie i przy tym strasznie spina i robi sie czerwony. Potem ida baki jak u starego chlopa. W brzuszku mu sie non stop cos przelewa. Juz nie moge patrzec jak sie meczy. Maz dzis kupil kropelki delicol, podobno dzialaja cuda.
A...moj synus to Tymoteusz
W szpitalu byl Tymon, ale mezowi nie lezalo to imie i pozwolilam mu zarejestrowac w USC TymoteuszaTeraz mi nawet bardziej do niego to imie pasuje.
Jak obcykam jak wstawic fotke nie majac apki to wstawie![]()
Sprobowalam i nic nawet ani razu nie kopnol na mojego to nie dziala. Ale jeszcze przyjdzie czas.
Moze jakis trefny masz???Nie leci mleko. Sprawdzałam dwa elektryczne i nie leci.
Tylko ręczny avent działa
Jak on ma atak kolki to wrzeszczy przeokropnie. Nic nie pomaga. Na brzuszku go nie kladlam ale nie sadze ze by mu pomoglo. Masowalam brzuszek i stosowalam te WINDI i powietrze schodzilo. No ale to tez na chwile tylko pomagalo.A układasz go na brzuszku? Mi położna tak doradziła i póki co nie płacze.