Sab Simplex[emoji6]Mojemu bratankowi dopiero jakies polecone kropelki z niemiec pomogly. Nie pamietam nazwy zapisze te TwojeDzis mam plan spakowac sie do szpitala. Bede spokojniejsza
![]()
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sab Simplex[emoji6]Mojemu bratankowi dopiero jakies polecone kropelki z niemiec pomogly. Nie pamietam nazwy zapisze te TwojeDzis mam plan spakowac sie do szpitala. Bede spokojniejsza
![]()
Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]
Ale sliczne dzieciatko[emoji4]Zapisane, na wszelki wypadek
Wczoraj zapomnialam dodac zdjecie z mojego magicznego 5d
Nasza Lili [emoji171]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatka jest sliczna)!!!
Podpowiedz czym sie rozni usg foto Itd 4d od 5d? Bo 17s lutego to JuZ bedzie nasz 32 Tydz chcialam te foto Z filmem czyli 4d a nie tylko 3D a to te 5d co robia?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny zapiszcie sobie gdzies nazwe tych kropelek "Delicol" To nie typowe kropelki na kolki, to enzym laktaza, stosuje sie je do 3 miesiaca. Polecili nam je znajomi ktorzy maja dzieci. Sa rewelacyjne. Maly teraz jak aniolek[emoji4]
Bardzo ładnyA to nasz dzisiejszy zakup. Troche inny niz planowalismi ale nie wiem jak my wczesniej ogladalismy tamten ale na bialym ma srebrne swiecace koleczkaZobacz załącznik 790134