katharina203
Fanka BB :)
W moim tez nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego...wieczna wojna na lini ginekolodzy-anestezjolodzy...jak to nie ma znieczulenia lo matko polko masakra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W moim tez nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego...wieczna wojna na lini ginekolodzy-anestezjolodzy...jak to nie ma znieczulenia lo matko polko masakra
Kochana a co sie dzieje przeciez do lutego jeszcze troche czasu zostalo ??Dziewczynki niech któraś wiosenna mama przejmie kalendarz, bo ja to mogę lada moment wylądować w szpitalu.. Już leżę praktycznie cały czas, a jutro wizyta i może być różnie..
Dziękuję <3
Ma jeszcze chwilę, żeby się odwrócić. Teoretycznie między 28 a 32 powinien być główką w dół.U mnie jest 26t3d i tez maly jest ulozony poprzecznie i nic nie mowil o cc.
A w moim szpitalu nie ma nawet znieczulenia![]()
To juz na pewno wybralabym ccW moim tez nie ma znieczulenia zewnatrzoponowego...wieczna wojna na lini ginekolodzy-anestezjolodzy...
No wlasnie nie ma. Bo by musial byc oddzielny anastozjologjak to nie ma znieczulenia lo matko polko masakra
A ja mimo ze nie ma znieczulenia to dalej chce rodzic snTo juz na pewno wybralabym cc![]()
To zobaczymy co mi powie na nastepnej wizycie bo bedzie wtedy 28t5dMa jeszcze chwilę, żeby się odwrócić. Teoretycznie między 28 a 32 powinien być główką w dół.
Ja chyba tez narazie jestem za sn mimo braku znieczulenia...ale jak juz pisałam mam jeszcze chwile czasu albo mala bedzie zle ustawiona i sprawa bedzie załatwiona...A ja mimo ze nie ma znieczulenia to dalej chce rodzic sn
Ja jestem tego samego zdania. Kazda z nas tez inaczej znosi bol.Ja chyba tez narazie jestem za sn mimo braku znieczulenia...ale jak juz pisałam mam jeszcze chwile czasu albo mala bedzie zle ustawiona i sprawa bedzie załatwiona...