• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Polecam sn, dziewczyny jeżeli nic się nie dzieje. Ja już godzinę po śmigałam.
W Ogóle nie musiałam leżeć.
Tylko do sn trzeba się przygotować: mięśnie krocza ćwiczyć i na 2 tygodnie przed terminem robić masaż krocza. Dzięki temu uniknęłam cięcia i nie byłam szyta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Z sn i cc to chyba zalezy od organizmu. Ja np w szpitalu lezalam z dziewczynami ktore rodzily sn i pod koniec blagaly o cc ale lekarze mowili ze za pozno. Dziewczyny dlugo nie mogly wstac z lozka. A jak wychodzilam przywiezli dziewczyne po sn i ona odrazu chodzila i nic jej nie bolalo, bylam w szoku.
To samo z cc, jedne znosza lepiej inne gorzej.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jednak tam już byliśmy :) Tylko sądziłam, że ten sklep się nazywa Salomea. Niestety nie mieli tych modeli, które nas interesowały, a o fotelikach ten pan mówił rzeczy, których nie potwierdził nikt w kolejnych sklepach- chodziło o bazę do isofix. On twierdził, że kolejny fotelik też będzie pasował do tej bazy, a w kolejnych sklepach każdy mówił, że następny fotelik ma już wbudowaną bazę.
Niższe ceny mają w Dąbrowie Górniczej w sklepie Małe ABC. Gdybyś coś potrzebowała, to tam też zajrzyjcie :)
A jaki wózek w końcu kupiliście? Bo pamiętam, że też długo się zastanawiałaś. Nie sądziłam, że ta decyzja będzie taka trudna...

Te próby były przy pierwszym dziecku 8 lat temu. Może teraz udoskonalili. Ale cena zabójcza tego Medela Swing.

Cena zabojcza, ale kupilam. Przejalkulowalam ze jak n8e kupie to sie poddam z moja marna laktacja i maly bedzie jadl mm, a tego nie chcialam. Dzieki mojemu mleczku bedzie zdrowy i udalo sie rozkrecic laktacje[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak sadze co do porodow,kolezanka z pracy 33 Tydz ,druga ciaza, od razu zamowila cc bo mowi ze Po Po paru dniach JuZ czuje Sue ok, pierwsza rodzila naruralnie dosc dlugo chyva dlatego ma traume a ja na dzien dzisiejszy sn jesli bedziemy ok

Dzięki, już znalazłam jakiś filmik :)
We wtorek zaczynam szkołę rodzenia, liczę, że to pomoże podjąć mi decyzję o porodzie. Jeśli sn, to na pewno ze znieczuleniem. Na razie i tak czekamy czy mały się odwróci, bo jeśli nie, to sprawa sama się wyjaśni.
U mnie jest 26t3d i tez maly jest ulozony poprzecznie i nic nie mowil o cc.
A w moim szpitalu nie ma nawet znieczulenia :(

Zapisane, na wszelki wypadek :)
Wczoraj zapomnialam dodac zdjecie z mojego magicznego 5d :)
Nasza Lili [emoji171]

8df4cac118e01934477e5c7dca144dc3.jpg

Ale cudo :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry