• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Po wizytach w kilku sklepach mam wrażenie, że sprzedawcy mają podpisane umowy z firmami i promują to, z czego mają większy zysk :-\
Tez kupilam peble, bo mial dobre wyniki w testach i nam polecali. Nastepny jak dziecko wyrosnie kupuje recaro, juz mamy upatrzony. Polecali nam w tym sklepie[emoji6]
No i mowili jeszcze ze pierwszy fotelik wybiera sie bez dziecka. Drugi fotelik, to juz trzeba przyjechac z dzieckiem i dopasowac zeby nie mialo dziecko luzow, bo kazde dziecko jest inne, jedno grubsze inne szczuplejsze[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja stosowałam plastry compeed troszkę dłużej się goi ale nie zostaje blizna i nie roznosi się wirus
Dzięki, kupię je. Wcześniej też czasem z nich korzystałam, chociaż faktycznie dłużej się goiło. Właśnie znalazłam u mamyginekolog informację, że na opryszczkę w ciąży można stosować te maści, co wcześniej, więc posmarowałam zoviraxem.

Tez kupilam peble, bo mial dobre wyniki w testach i nam polecali. Nastepny jak dziecko wyrosnie kupuje recaro, juz mamy upatrzony. Polecali nam w tym sklepie[emoji6]
No i mowili jeszcze ze pierwszy fotelik wybiera sie bez dziecka. Drugi fotelik, to juz trzeba przyjechac z dzieckiem i dopasowac zeby nie mialo dziecko luzow, bo kazde dziecko jest inne, jedne grubsze inne szczuplejsze[emoji6]

My początkowo też chcielibyśmy maxi cosi, wczoraj facet przekonał mnie co recaro. I też mówił o tym, żeby kolejny fotelik wybierać już z dzieckiem.

My początkowo też chcielibyśmy maxi cosi, wczoraj facet przekonał mnie co recaro. I też mówił o tym, żeby kolejny fotelik wybierać już z dzieckiem.
Recaro tez jest b.dobry, oni robia fotele do aut wyscigowych.
U mnie maz chcial recaro, ale ja juz zdecydowalam sie na peble, bo oba sa b. dobre.
Nastepny chcemy kupic recaro, bo maz ma bzika na punkcie Recaro[emoji12]

Recaro tez jest b.dobry, oni robia fotele do aut wyscigowych.
U mnie maz chcial recaro, ale ja juz zdecydowalam sie na peble, bo oba sa b. dobre.
Nastepny chcemy kupic recaro, bo maz ma bzika na punkcie Recaro[emoji12]

Mąż kazał mi go wczoraj kupić, ale chciałam, żeby sam też zobaczył i dziś po niego jedziemy. Tylko zaczęłam czytać opinie i zgłupiałam:-\ Cześć ludzi twierdzi, że jest super, a część, że dziecko ma w nim złą pozycję, bo mu leci główka i że się w nim poci. Nie znam nikogo, kto go ma i nie mam jak tego zweryfikować :( Tani nie jest, a nie chcę popełnić błędu.

reklama
Zazdroszcze[emoji6]
Sam maz robil? Ma zdolnosci, czy to jego zawod?
Ja wszedzie szukalam tych domkow skandynawskich, ale wszedzie drogie albo nie takie jak chcialam.

Mąż jest stolarzem zrobił mi i bratowej takie domki według naszych wymiarów bo właśnie też widziałam ile w sklepie albo w inernecie kosztują i to jest czyste zdzierstwo z ludzi gdybyś chciała to może Ci zrobić na wymiar :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry