butterfly1331
Moderator
Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmiA macie jakies rady na poczatek kurzajki? Czym mozna wyleczyc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmiA macie jakies rady na poczatek kurzajki? Czym mozna wyleczyc?
Dzięki, kupię je. Wcześniej też czasem z nich korzystałam, chociaż faktycznie dłużej się goiło. Właśnie znalazłam u mamyginekolog informację, że na opryszczkę w ciąży można stosować te maści, co wcześniej, więc posmarowałam zoviraxem.
Ktoras z dziewczyn tu na forum kupila recaro, ale nie pamietam ktora[emoji6]Mąż kazał mi go wczoraj kupić, ale chciałam, żeby sam też zobaczył i dziś po niego jedziemy. Tylko zaczęłam czytać opinie i zgłupiałam:-\ Cześć ludzi twierdzi, że jest super, a część, że dziecko ma w nim złą pozycję, bo mu leci główka i że się w nim poci. Nie znam nikogo, kto go ma i nie mam jak tego zweryfikowaćTani nie jest, a nie chcę popełnić błędu.
Recaro tez jest b.dobry, oni robia fotele do aut wyscigowych.
U mnie maz chcial recaro, ale ja juz zdecydowalam sie na peble, bo oba sa b. dobre.
Nastepny chcemy kupic recaro, bo maz ma bzika na punkcie Recaro[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze bym chciala. Spytaj tylko o cene[emoji6]Mąż jest stolarzem zrobił mi i bratowej takie domki według naszych wymiarów bo właśnie też widziałam ile w sklepie albo w inernecie kosztują i to jest czyste zdzierstwo z ludzi gdybyś chciała to może Ci zrobić na wymiar![]()
Tez o tym slyszalam i dziala ponoc [emoji6]Mój brat, gdy był dzieckiem długo z tym walczył. Nie pomagały żadne maści, dopiero jakiś lekarz starej daty kazał mu umyć ręce w gnojówce (tak, wiem, jak to brzmi) i od tego czasu koniec- minęło ze 20 lat, nigdy więcej nie miał. Ale to trochę drastyczna metoda, ja bym wymiotowała non stop
![]()
A Ty jakie masz wymiary? Pomysle i wysle wymiary na priva[emoji6]Mówiłam mu ostatnio niech uruchomi produkcje i sprzedaje za 20 -30 zł w zależności od wielkościwyślij mi wymiary i czy chcesz pomalowane czy sama pomalujesz
![]()