ewelin86
Fanka BB :)
Ja już na 1 chyba już 7 opakowanie.i tak wydaje mi się ze są za dużeAle mysle ze spokojnie dwie paczki 1 moge kupic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już na 1 chyba już 7 opakowanie.i tak wydaje mi się ze są za dużeAle mysle ze spokojnie dwie paczki 1 moge kupic
Flandi Gratulacje sliczne dzieciaczki :*
Rybko szyjny tez mozesz obkleic kinezioW takim razie kciuki zaciskam z chłopakami żebyś dotrwała do końcaja mam poprane i po prasowanie juz bo bałam się ze kręgosłup mi nie wytrzyma i dobrze bo szyjny odcinek mi nawala i prawa reka caly dzien i noc zdretwiala i problem mam z myciem zebow a o prasowaniu nie ma mowy teraz tylko pakowanie i juz będę gotowa
![]()
Ja od początku mam nadciśnienie, jeszcze przed ciążąMi narazie nie kazal brac tylko mierzyc. A od poczatku mialas duze cisnienie czy jakos teraz i jakie mialas
Witajhej dziewczyny, mam nadzieje ze moge u was zagoscic. wyglada na to ze jestem w 5 tygodniu ciazy, transfer mialam 29 grudnia. Mam nadzieje ze teraz juz tylko pojdzie do przodu, ale dopoki serduszka nie slyszalam to maly stresik jest!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam nadzieje ze to tylko przed wizyta mi rosnieJa od początku mam nadciśnienie, jeszcze przed ciążą
Witajhej dziewczyny, mam nadzieje ze moge u was zagoscic. wyglada na to ze jestem w 5 tygodniu ciazy, transfer mialam 29 grudnia. Mam nadzieje ze teraz juz tylko pojdzie do przodu, ale dopoki serduszka nie slyszalam to maly stresik jest!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom