• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
My mamy wolny jeden pokoik Tak wiec robie go JuZ ;) Ale tak w kolysce mojzesza pierwsze miesiace z nami ,nie mam dluzej sypialni zmiesci sie tylko kolyska I fotelik do karmienia ..
To kacik gdzie bede przewijac gotowy Ale calosc pokoju jeszxze nie ,reszte wysle wkrotce ;)
Moj maz to plakal wczoraj bo nie wierzy ze bedzue ojcem to teraz zobaczy sciane jak wroci ciekawe co powie .....
9889d9bb5ce9c99ccf2ae9b292d3136e.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My mamy wolny jeden pokoik Tak wiec robie go JuZ ;) Ale tak w kolysce mojzesza pierwsze miesiace z nami ,nie mam dluzej sypialni zmiesci sie tylko kolyska I fotelik do karmienia ..
To kacik gdzie bede przewijac gotowy Ale calosc pokoju jeszxze nie ,reszte wysle wkrotce ;)
Moj maz to plakal wczoraj bo nie wierzy ze bedzue ojcem to teraz zobaczy sciane jak wroci ciekawe co powie .....
9889d9bb5ce9c99ccf2ae9b292d3136e.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznie ;) ;)

reklama
Dziewczyny jak u Was było z odstawianiem luteiny? Dzisiaj mój 19dpt i lekarz zmniejszył mi o połowę dawki luteiny i duphastonu. U Was też tak było? Poziom progesteronu 34.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry