Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mialam odstawiony w 14 tyg...utrzymywal mi sie na poziomie 50...bez lekow plamilam i krwawilam...Dziewczyny jak u Was było z odstawianiem luteiny? Dzisiaj mój 19dpt i lekarz zmniejszył mi o połowę dawki luteiny i duphastonu. U Was też tak było? Poziom progesteronu 34.
Ja miałam zmniejszona w 7 tc do 2×1 luteine i tak mam do dzisiaj duphastonu nie brałam wogule a i nie miałam badanego prg wogule po transferze ani potem w ciążyDziewczyny jak u Was było z odstawianiem luteiny? Dzisiaj mój 19dpt i lekarz zmniejszył mi o połowę dawki luteiny i duphastonu. U Was też tak było? Poziom progesteronu 34.
Dziewczyny jak u Was było z odstawianiem luteiny? Dzisiaj mój 19dpt i lekarz zmniejszył mi o połowę dawki luteiny i duphastonu. U Was też tak było? Poziom progesteronu 34.
Hahaha gdyby się dało hihi; )Heh, Tequila to napewno i wysterylizowala[emoji12]
Taki zarcik[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czy ja wiem takie kilka dźwięków; )Alanowi się podobaDzieki...a ladna na ta muzyczke?
Ja mam jak odciagalam na początku to nią karmilamDziewczyny, macie ta butelke antykolkowa z Tomme Tippe? Ta z tym zaworkiem?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom