Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MartiniM, a mozesz podac linka albo nazwe, zebym wiedziala ktora masz?straw my uzywamy butelki dr brown's - jest super![]()
Bylam dzis sie zaszczepic na ksztusiec (obowiazkowe tu dla wszytskich kobiet w ciazy). Szlam do tej przychodni wielokrotnie, ale jeszcze nigdy sie nie umeczylam tak jak dzis. Ledwo do domu wrocilam. Zaczyna sie robic ciekawie [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, chyba mnie teraz bierze chorobsko. Juz w gardle sucho i drapie. Czym sie moge leczyc jak karmie piersia i czy moge karmic dalej???
Lekarz mi dal tylko chlorchinaldin bo ponoc bezpieczny przy karmieniu.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: DR BROWNS BUTELKA ANTYKOLKOWA 240ml + 120ml ZESTAWMartiniM, a mozesz podac linka albo nazwe, zebym wiedziala ktora masz?
Ja zamowilam ta z Tomee Tippee z zaworkiem i ta konstrukcja w srodku, ale teraz czytam opinie i jedni chwala inni pisza ze cieknie i ze szajs i nie wiem czy nie zwroce jak przyjdzie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom