• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

milagros trzymaj sie, ja tez mialam krwawienie w siodmym tyg, jakie bierzesz leki? Co do wieku plodu, czasem tak jest, ze rozne usg pokazuja pewne rozbierznosci, pozdrawiam i odpoczywaj ile sie da.

Ja nie biore lekow. Tylko clexane na hiperke. Dr w szpitalu zaczela sie za glowe lapac ze ja nie biore progesteronu. Zapisala mi duphaston 2x2 no i biore. Jutro rano dzwonie do kliniki co mam robic bo planowana wizyta w czwartek a ja nie wiem czy mam czekac czy cos szybciej dzialac.

reklama
Aisha dzięki, u mnie na razie ok, czekam na wizytę 27.03 żeby sprawdzić czy szyjka dalej się nie skraca ( bo na razie mimo skracania jest w normie) na razie mam tylko brać magnez i witaminki. Leżeć nie muszę ale i tak staram się bardziej oszczędzać... trzymam kciuki za poniedziałek:tak:

milagros współczuję stresu który przeżyłaś, ja też miałam niemiłe spotkanie z naszą kochaną służbą zdrowia w 22 tc. Odpoczywaj dużo...

Aisha kciuki za jutro! choć napewno wszystko z malutką będzie OK:tak:

Pinkgwinek masz ten sam tc na suwaczku co ja.. włąsnie mi się przypomniało że miałyśmy punkcje tego samego dnia, Ty też masz genetyczne w czwartek? Ja się strasznie boję, wszystko bym dała żeby dzieciaczek był zdrowiutki.. słyszałam że jakięs 95% ryzyk jakie wychodzą przy genetycznym się nie potwierdza.. niepotrzebny stres moim zdaniem :-(

Milagors może plamienie pojawiło się prze Twoją hiperkę. Ja 2 tyg temu też pojechałam na SOR jak zobaczylam 2 plamki czerwonawe, na szczeście wrażenie po mojej wizycie zupełnie odwrotne w szptalu Kopernika. Panie w recepcji b. miłe, lekarz jeszcze bardzie, uspokoiłą mnie , zbadała, wywiad przeprowadziła i mówiła że zawsze mogę przyjechac jak cos mnie zaniepokoi bo od tego oni są... Narazie za szybko o tym myslec ale chyba tez szpitalu chcialabym rodzić. Kto prowadzi Twoją ciąze w trójmieście? Troche szybko odstawili ci luteine...

milagors..ja tez kochana miałam plamienia, krwawienia na początku ciąży, widocznie tak po prostu się zdarza...ja tez dostałam dupka i teraz jest już ok...dupka brałam nawet 3x2tabl na dzien...teraz zeszłam na spokojnie do 1 tabl...i plamienia się już nie powtarzaly...będzie dobrze, dużo lez i odpoczywaj!

Nie zazdroszczę wam problemów ze służbą zdrowia. Sama poza ciążą miałam okazję się przekonać. :dry:

Ja dzisiaj jakaś nieżywa jestem. Nawet nie mam siły leżeć.

Marcysiowa a cóż to się do Ciebie dziś przyplątało? oby siły Ci wróciły :tak::tak::tak: podaoba mi się Twój suwaczek, a ten na końcu odmierza również czas do mojej wizyty ... nie mogę się doczekać, nawet M ze mną wtedy będzie :-)

...ps...aż sobie taki zrobię :zawstydzona/y:

reklama
Gotadora fajnie, że już razem pójdziecie. :-) Mąż na pewno się ucieszy. A suwaczek sobie zrób. Koniecznie. Musimy się jakoś na kawę spotkać.

Siły trochę mi wróciły, bo zaczęłam oglądać rzeczy dla dziewczyn. Chyba już zamówię ten milion drobiazgów...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry