• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki. Czy leczenie kanalowe robi sie teraz w znieczuleniu? Robilam 10 lat temu bez i to byl koszmar boje sie ze trzeba będzie dzisiaj powtarzac bo ząb boli . przeraza mnie to bardziej niz cesarka

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli poprosisz, to wszystko zrobią Ci w znieczuleniu. Wiem, co czujesz - też panicznie boję się dentysty i dlatego chodzę regularnie, żeby nie było niespodzianek. Ze znieczuleniem na pewno dasz radę. Powodzenia!

Mi polozna powiedziala ze na poczatku nie uzywac emolientow bo moga zapychac pory...dopiero emolium jakby sie cos ze skora dzialo...
Ja słyszałam od położnej, że to jest dobre do kąpieli, bo nie trzeba dodatkowo nawilżać później skóry. Problemem dla świeżo upieczonych rodziców jest podobno to, że skóra dziecka jest po emolium śliska, ale gdy się przyzwyczają, to jest ok.
Jak zwykle ile ludzi, tyle opinii :)

Dziewczyny jakie mm stosujecie do dokarmiania? Wyszliśmy dziś ze szpitala i czuję się jak dziecko we mgle.. Nie mam na tyle pokarmu żeby maluchy się najadły :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi, spokojnie laktacja sie rozkreci[emoji6]
Ja kupowalam hipp bio ekologiczny
Dziewczyny jakie mm stosujecie do dokarmiania? Wyszliśmy dziś ze szpitala i czuję się jak dziecko we mgle.. Nie mam na tyle pokarmu żeby maluchy się najadły :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi, spokojnie laktacja sie rozkreci[emoji6]
Ja kupowalam hipp bio ekologiczny

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja słyszałam od położnej, że to jest dobre do kąpieli, bo nie trzeba dodatkowo nawilżać później skóry. Problemem dla świeżo upieczonych rodziców jest podobno to, że skóra dziecka jest po emolium śliska, ale gdy się przyzwyczają, to jest ok.
Jak zwykle ile ludzi, tyle opinii :)
Emolium jest rewelacyjny do kąpieli polecam całą serię kosmetyków

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry