• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Super. Moja od 22 do 3 pozniej 6:45 ale przed 8 zasnelysmy jeszcze do 9:18 [emoji3]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Brzmi jak w bajce [emoji23] my pierwsza noc w domu i chaos totalny! W szpitalu mi gady ładnie spały a tu w łóżeczku już nie bardzo.. jeśli ja już wyglądam jak zombie to strach pomyśleć co będzie dalej [emoji33]
I kurcze mam problem z przystawianiem równocześnie bo mi rąk brakuje :( do tego robienie pokarmu w nocy też masakra. Jak Wy to macie wszystko zorganizowane?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Flandi u nas nocami bylo tak, ze jedna osoba przebierala Malego, druga robila mleko.
Dziewczyny z tym wstawaniem w nocy to jeszcze chwila i sie skonczy :D
Moj Mis chodzi spac 20/21 i spi do 7/8
Takze wieczory mamy wolne, bo i nasz starszak o 20 spi jak kamien :)

Brzmi jak w bajce [emoji23] my pierwsza noc w domu i chaos totalny! W szpitalu mi gady ładnie spały a tu w łóżeczku już nie bardzo.. jeśli ja już wyglądam jak zombie to strach pomyśleć co będzie dalej [emoji33]
I kurcze mam problem z przystawianiem równocześnie bo mi rąk brakuje :( do tego robienie pokarmu w nocy też masakra. Jak Wy to macie wszystko zorganizowane?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tez jak u Agatek jest. Jedno przebiera drugie mleko szykuje. Chociaż czasami sama w nocy ogarniam jak m śpi jak kamień :)
Ale fakt u Ciebie dwojka i nawet jak na rękach byś miała to jeszcze druga para rąk by się przydała :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry