ewelin86
Fanka BB :)
Nie doszukałam ale pamiętam że pisałyście coś o tym ropiejącym śladzie po szczepieniu. Co z tym robić?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zostawić. Ropa ma pęknac sama i będzie się powoli goic.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie doszukałam ale pamiętam że pisałyście coś o tym ropiejącym śladzie po szczepieniu. Co z tym robić?
NicNie doszukałam ale pamiętam że pisałyście coś o tym ropiejącym śladzie po szczepieniu. Co z tym robić?
A zeby bylo smieszniej to przed soba jak mi wyrywal mialam lusterko zebym wszystko widziala. Pamietam wszystko jakby to bylo wczorajMartka, ale sie usmialam z tych sladow krwi[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Moja od 22 do 3 pozniej 6:45 ale przed 8 zasnelysmy jeszcze do 9:18 [emoji3]Mój Gabrys śpi od 6.30 do teraznie moge uwierzyć. Matka może poczytać przy kawie ince
![]()
Wczoraj po 22 poszedł spać i wstał ok 3nie jest źle
chociaż mógłby od 3 do rana nie spać [emoji14] ale dobre i to
![]()
Super. Moja od 22 do 3 pozniej 6:45 ale przed 8 zasnelysmy jeszcze do 9:18 [emoji3]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie czekam na takie noce kiedy zacznie całe noce spaćFlandi u nas nocami bylo tak, ze jedna osoba przebierala Malego, druga robila mleko.
Dziewczyny z tym wstawaniem w nocy to jeszcze chwila i sie skonczy
Moj Mis chodzi spac 20/21 i spi do 7/8
Takze wieczory mamy wolne, bo i nasz starszak o 20 spi jak kamien![]()
U nas tez jak u Agatek jest. Jedno przebiera drugie mleko szykuje. Chociaż czasami sama w nocy ogarniam jak m śpi jak kamieńBrzmi jak w bajce [emoji23] my pierwsza noc w domu i chaos totalny! W szpitalu mi gady ładnie spały a tu w łóżeczku już nie bardzo.. jeśli ja już wyglądam jak zombie to strach pomyśleć co będzie dalej [emoji33]
I kurcze mam problem z przystawianiem równocześnie bo mi rąk brakujedo tego robienie pokarmu w nocy też masakra. Jak Wy to macie wszystko zorganizowane?