kasia_basia
Fanka BB :)
Dziękuję, smakuje mu? Może zacznę od wody. Łyżeczką dajesz czy z butelki?Rumianek, koperek, przegotowana woda. Mój codziennie pije rumianek raz dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, smakuje mu? Może zacznę od wody. Łyżeczką dajesz czy z butelki?Rumianek, koperek, przegotowana woda. Mój codziennie pije rumianek raz dziennie
Ja dziś pierwszy raz dam mm, bo nie jestem w stanie wyprodukować tyle ile jej trzeba, czasem jest 120 a czasem 90 i wtedy jej za mało.To u mnie też powoli się kończy przygoda z pokarmem. Mój je 40 min i do tego 90 ml sztucznego zawsze je
Z butelki i na początku tak z 10ml dawalam. Wiesz co smakuje i teraz już 30 ml wypija rumianku.Dziękuję, smakuje mu? Może zacznę od wody. Łyżeczką dajesz czy z butelki?
Ja Alanowi kupiłam herbatkę koperkową ale nie chce jej pić wypija 10 ml bo myśli że to mleko i jak się orientuje że jednak nie to wypluwa smoczek i krzywi sięRumianek, koperek, przegotowana woda. Mój codziennie pije rumianek raz dziennie
Wiesz ja jak sciagne max 60 to jest dobrze. Wiem ze on zje z cyca 30ml bo po tym ściągam i jest 30. I ja też już nie mam sposobu na wiecejJa dziś pierwszy raz dam mm, bo nie jestem w stanie wyprodukować tyle ile jej trzeba, czasem jest 120 a czasem 90 i wtedy jej za mało.
Mój koperku tez nie chce pić a rumianek jest okJa Alanowi kupiłam herbatkę koperkową ale nie chce jej pić wypija 10 ml bo myśli że to mleko i jak się orientuje że jednak nie to wypluwa smoczek i krzywi się
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój różnie czasem np w nocy najada się z piersi i śpi a w ciągu dnia po kp jest w stanie nawet 120ml mm wypićTo u mnie też powoli się kończy przygoda z pokarmem. Mój je 40 min i do tego 90 ml sztucznego zawsze je
A próbowałaś femaltike r?ja kupiłam wczoraj i to ostatnia deska ratunku wg opisu działa cudaWiesz ja jak sciagne max 60 to jest dobrze. Wiem ze on zje z cyca 30ml bo po tym ściągam i jest 30. I ja też już nie mam sposobu na wiecej
Ja mam wrażenie że mleka jest więcej po ok 4-5 h od karmienia i wtedy się najada ale jak chce jeść co 2-3h to mleka jest mało i muszę dokarmiaćWiesz ja jak sciagne max 60 to jest dobrze. Wiem ze on zje z cyca 30ml bo po tym ściągam i jest 30. I ja też już nie mam sposobu na wiecej
O widzisz to spróbuję rumiankuMój koperku tez nie chce pić a rumianek jest ok![]()