Atena33
Fanka BB :)
Nie miałam właśnie. Szukałam za każdym razem wstecz ostatniego kalendarza [emoji23] i kolorki metodą prób i błędów.
Acha to ja też tak będę robić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie miałam właśnie. Szukałam za każdym razem wstecz ostatniego kalendarza [emoji23] i kolorki metodą prób i błędów.
Acha to ja też tak będę robić
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teauila nie poddawaj sie. Sciagaj chociaz laktatorem zeby jadl troche Twojego mleczka. Przeciez to najlepsze co moze dostac. Ja na poczatku mialam susze, ale walczylam, sciagalam, pilam co sie dalo. Maly cyca na poczatku nie chcial tylko sie wsciekal. Teraz pieknie je.A u nas chyba przygoda z karmieniem się kończy
Ja już nie mam pomysłów co robić żeby mleka było więcej. Muszę dokarmiać mimo że na cycku wisi po 40 min
Denerwujemy się oboje a to nie oto chodzi
Super że u was sukces
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Madry chlopak[emoji1]Ja Alanowi kupiłam herbatkę koperkową ale nie chce jej pić wypija 10 ml bo myśli że to mleko i jak się orientuje że jednak nie to wypluwa smoczek i krzywi się
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie opanowalam bo Tymek sie rozchorowal i lekarz mowil ze na spacery sie nie nadajemy. Byl tylko kilka razy na balkonie niestety. Bede teraz opanowywac wychodzenie, bo juz chyba jest zdrowy.Straw i jak? Opanowałas wychodzenie z domu z wózkiem?
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Po wizycie. 33+0 Mała 2200g. Jakieś resztki szyjki mi zostały i 1cm rozwarciaAle mogło być gorzej. Luteina zwiększona, magnez też. Następna wizyta za 2 tyg. i będzie pobrane Gbs. Najważniejsze, że z malutką ok i rośnie
![]()
Z jakim motywem przyslali?Dziewczyny butelka dr brown's superładnie z niej je i nic się nie ulewa
A i smoczek nuk tez jestem zadowolona. Nie walczy z nim jak z innymi, żeby go wziąć. Od razu go ssa![]()