• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzielanek, u mojego koszt takiej pół godzinnej wizyty z usg to 150 zł, choć za pierwszą u niego w gabinecie zapłaciłam 200 bo prawie godzine trwała :szok: a ostatnio 100 bo była krótsza, jakieś 20min i krótsze usg.. Ja trzymam się mojego gina bo dokładnie zna moją historię, przygotował stymulacje, pamięta nawet moje wryfikacje i poprzednie podejście, histeroskopie też on mi robił.. Inaczej napewno poszłabym do d bo on mimo dr. K. :tak: bo jego naprawde pozytywnie wspominam.. w z czwartkiem to naprawde szkoda :-( Przekładamy na za tydzień, Lawendowy jest za.. kiedy Tobie pasuje po 16 oprócz piątków ?

Sony, Kate, Madzialenak - GRATULUJĘ. Super że wszystko u Was jest ok :-)

Marcysiowa - a jak tam u Ciebie z wyprawką? Macie już wszystko? Ja na łóżeczka czekam - mają być w tym tygodniu. Pościel ma być jutro, prześcieradełka już doszły... Zaczęłam pranie/prasowanie ciuszków - bo jest tego tyle że później może zabraknąć czasu lub siły na to wszystko :)

Ja dzisiaj miałam jakiś straszny niedobór słodkości i się objadłam słodyczami :/ Mam nadzieję że to jednorazowy wybryk - nie chcę się później wtoczyć na porodówkę :baffled:

reklama
Różyczko ja już mam prawie wszystko zamówione. Na dobrą sprawę został tylko wózek. Od jutra zaczną przychodzić drobiazgi takie jak smoczki itp. Ciuszki też w drodze ale tych nie potrzebuje dużo bo mam sporo spadkowych. Jak wszystko przyjdzie to zacznę pranie i prasowanie. A w czym pierzesz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry