• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Po wizycie, znów pakuję się do szpitala. Miałam dziś za wysokie ciśnienie i gin stwierdził, że po naszych przejściach wolałby mnie poobserwować. Przez ostatnie dni, łapało mnie takie kołatanie serca i mogły to powodować właśnie skoki ciśnienia. Malutka rośnie i ma już 2500g :)

reklama
I od tamtego czasu masz regularnie okres? Bo jesli tak, to pewnie i owulacja jest. A oprocz endomendy byko u Was cos jeszcze czy tylko to utrudnilo sprawe?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak regularnie - tzn posligi kilku dniowe sa, ale co miesiac dostaje ;) ladnie nazwalas to chorobsko , ale adekwatnie ;) oprocz tego dziadostwa mam niedoczynnosc tarczycy. Mam zamrozone jeszcze komorki w lipcu je jeszcze oplace na nast rok ale przed nastepnym oplaceniem juz je bede wykorzystywac jakby co ;) nigdy nikogo na forum nie spotkalam czy komus sie udalo z zamrozonych komorek cos ;) wiec nie wiem nawet czy szanse spore..

Tak regularnie - tzn posligi kilku dniowe sa, ale co miesiac dostaje ;) ladnie nazwalas to chorobsko , ale adekwatnie ;) oprocz tego dziadostwa mam niedoczynnosc tarczycy. Mam zamrozone jeszcze komorki w lipcu je jeszcze oplace na nast rok ale przed nastepnym oplaceniem juz je bede wykorzystywac jakby co ;) nigdy nikogo na forum nie spotkalam czy komus sie udalo z zamrozonych komorek cos ;) wiec nie wiem nawet czy szanse spore..

Cholewa, a ja glupia liczylam na to, ze z pol roku po porodzie jest spokoj z okresem. Juz rok nie mam i wcale mi go nie brakuje [emoji6]
Katharina chyba bedzie miec niunie z criotransferu...
Zazdroszcze mrozaczkow i to bardzo i bede trzymac kciuki, zeby udalo sie naturalnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Po wizycie, znów pakuję się do szpitala. Miałam dziś za wysokie ciśnienie i gin stwierdził, że po naszych przejściach wolałby mnie poobserwować. Przez ostatnie dni, łapało mnie takie kołatanie serca i mogły to powodować właśnie skoki ciśnienia. Malutka rośnie i ma już 2500g :)
To jakie miałaś ciśnienie??
Kontrolowalas w domu?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry