• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Na razie mało tego bo duża paka przyjdzie jutro kurierem. Mam pajacyki flanelowe smoczki i łańcuszki do smoczków. Jutro to dopiero będzie oglądania...

WP_000185.jpg

Załączniki

• WP_000185.jpg
    WP_000185.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 87
Dorex ja też chcę więcej ale to dopiero jutro. Z resztą ja dużo ciuszków nie kupuje bo mam dużo spadkowych. Ale co jutro przyjdzie wszystko obfotografuje i wstawię.

Marcysioa - nie stawiasz na równe ubieranie bliźniaczek?
Czekam niecierpliwie na koleja porcję zdjęć.
Powiem szczerze, że mnie te spadkowe ciuszki nie przypadły do gustu. Przejrzałyśmy z mamą i stwierdziłyśmy, że w lumpeksie nawet za grosze byśmy ich nie wzięły - więc buduję wyprawkę od nowa. To nasze wyczekane dziecko i chcemy dla niego wszystkiego co najlepsze. Więcej dzieci pewnie mieć nie będziemy. Byli w sobotę nasi znajomi i dziś zadzwoniła koleżanka, że po obejrzeniu naszych zakupów też chcą drugie dziecko :-)

Misiu jako, że dziewczyny nie sa jednojajowe nie chcę ich ubierać identycznie. Wręcz robię co mogę, żeby były ubierane inaczej. Generalnie podobnie ale inaczej. Nie ubrałabym ich np w identyczne ciuszki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry