butterfly1331
Moderator
DotrwaszWiec super ze wszystko jest w porzadku ze Stas rozwija sie prawidlowo.
Ja tez mam wizyte 20 marca i bedziemy ustalac date cc to bedzie 37 tc mam nadzieje ze dotrwam.
Ale ten czas leci...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DotrwaszWiec super ze wszystko jest w porzadku ze Stas rozwija sie prawidlowo.
Ja tez mam wizyte 20 marca i bedziemy ustalac date cc to bedzie 37 tc mam nadzieje ze dotrwam.
Jem od wczoraj normalnie. Narazie Tymek ma sie dobrze. Po co ja sie tyle meczylam z tym niejedzeniem. Teraz mi wlosy wychodza garsciami.Mit [emoji16]
Jak w Tajlandii do wszytskiego dodaja curry to mleko matek nie tylko by nim smakowalo, ale i bylo zolte hehe, a nie jestMleko jest z krwi, nie z naszego pokarmu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jem od wczoraj normalnie. Narazie Tymek ma sie dobrze. Po co ja sie tyle meczylam z tym niejedzeniem. Teraz mi wlosy wychodza garsciami.
Nieagatka, a surowki z kapusty tez mozna jesc i wzdymajace rzeczy jak fasolka, soczewica i kasze?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Salon i sypialniaTequila, czekam na fotki[emoji6]juz chyba posprzatalas[emoji12]
Teraz musisz nadrobić zaległościJem od wczoraj normalnie. Narazie Tymek ma sie dobrze. Po co ja sie tyle meczylam z tym niejedzeniem. Teraz mi wlosy wychodza garsciami.
Nieagatka, a surowki z kapusty tez mozna jesc i wzdymajace rzeczy jak fasolka, soczewica i kasze?
O jak fajnieDziewczyny, AnuaSlu pomaga i grupa nam się tworzy
Dam znać, gdy będzie gotowa.
Jem od wczoraj normalnie. Narazie Tymek ma sie dobrze. Po co ja sie tyle meczylam z tym niejedzeniem. Teraz mi wlosy wychodza garsciami.
Mam taka nadzieje. Bo tu wszyscy rodza wczesniej.Dotrwasz
Ale ten czas leci...
Mam taka nadzieje. Bo tu wszyscy rodza wczesniej.
Sama nie wiem kiedy to zlecialo