• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Gotadora ja też się nie moge doczekać! za tydzień w piątek mamy usg u mojego gin, w gabinecie, on ma naprawde bardzo dobry sprzęt i jest duza szansa że płeć się ujawni :-D zależy też czy maluszek się dobrze ułozy, bo ostatnio na genetycznym był bardzo uparty.. Ja jakoś czuje że będzie córeczka :-):-) może też dlatego że mnie strasznie odrzuca od mięsa ...:eek: wręcz nie mogę na nie patrzeć!
A Ty będziesz jeszcze w klinice jakieś badania robić?

Gotadora a nie robią Ci genetycznego w Invicta? Mi mój gin. wypisał na nfz, Dr. szcz pewnie tak nie wypisuje..
Marcysiowa właśnie w maju wybieramy się do Łodzi do tego sklepu :-) wymacać, pojeździć :tak:

Aduś ja miałam zarodki przebadane, ponoć nie muszę tego badania robić, mam mieć badanie prenatalne, przynajmniej tak powiedział dr w Olsztynie, najpierw chciał mnie do szpitala na badanie, a jak usłyszał,że mam wizytę w 12 tygodniu to powiedział, że na pewno będę miec to badanie w Invicta, a genetycznych nie muszę robić

reklama
Miałam na myśli genetyczne usg, bo to głupie pappa nie warto robić. Samo usg Ci napewno zrobią bo pokazuje wszystkie narządy, a właśnie pappa nie musisz mieć bo zarodki przebadane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry