Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oj ja poprosze dziewucheW ogóle to poprostu babyboom teraz jest. Wśród znajomych i rodziny , w przeciągu ostatniego tygodnia , urodziło się 4 dzieci. 3 dziewuchy i chlopak.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A mi wsio ryba, byle zdroweoj ja poprosze dziewuchena ostatnim usg doktor powiedziala ze nie wykluczone...siusiak nie sterczy na razie...
![]()
A mi się chłopak marzy...A mi wsio ryba, byle zdrowe![]()
Zrozumiałe, cała procedura,wyprawki itp to może finansowo wykończyć, a jak dojdą inne wydatki...
A planujesz mieć przy sobie kogoś innego z rodziny?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam jeszcze przyjaciółkę ale ona ma operację synka na oczko więc całkiem odpada.Jest to skurcz macicy zazwyczaj bezbolesny, brzuch przybiera taki nieforemny kształt. Normalnie na tym etapie ciąży możesz mieć takie skurcze nawet kilkanaście razy na dobę, bo macica ćwiczy do porodu, a u mnie zdarzyło się nawet kilka razy na godz.
Mój maluch, z tego co kojarzę waży tak 200g mniej od twojego, ostatnio miał 23.05 1850 g.
Dzisiaj miałam ciężka noc. Brzuch nie stawiał się ale za to czułam lekkie bóle . Nie wiem czy się nie zatrulam, bo mnie trochę mdli. W każdym razie sprawdziłam sobie szyjkę i jest bez zmian, a jak coś to dzisiaj pojadę na ip sprawdzić czy wszystko oki.
Wyć mi się chce, bo chciałabym wytrzymać jeszcze te 3 tyg![]()
Matko,ja już 4 w kolejce??!!! [emoji32][emoji32][emoji32][emoji32]
Dopiero co byłam prawie na końcu kolejki!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce Cię martwić, ale też tak odwlekalam pakowanie torby. W sumie spakowalam 2 dni przed porodem - 36tcA ja miałam w planach i się nie zebrałam
Bo jeszcze koszule muszę poprasować; malucha ciuszki skompletowalam już co zabrać tylko do torby .
Oj coraz bliżejI cieszę się i boję takie skrajne emocje ...
W ogóle to poprostu babyboom teraz jest. Wśród znajomych i rodziny , w przeciągu ostatniego tygodnia , urodziło się 4 dzieci. 3 dziewuchy i chlopak.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom