Juliett222
Zaangażowana w BB
Dziewczyny jestem po wizycie test papp i usg genetyczne wyszlo super. Na 90% bedzie 2 chlopakow. Takze intulicja mnie nie zawiodla bo od dnia transferu bylam przekonana ze chlopak. Pozniej okazalo sie ze jednak dwoch
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Świetnie gratuluję i cieszę się z Tobą [emoji5] super info w Dzień Dziecka!Dziewczyny jestem po wizycie test papp i usg genetyczne wyszlo super. Na 90% bedzie 2 chlopakow. Takze intulicja mnie nie zawiodla bo od dnia transferu bylam przekonana ze chlopak. Pozniej okazalo sie ze jednak dwoch
ja chyba też będę miała 2 torby - jedną dla dziecka i jedną dla siebie. Mam jedną walizką, ale taką na latanie wizzairem i tam rzeczy dla mnie i dla dziecka się nie zmieszczą.Dokładnie tak też myślę , moja jest na kółkach .
później się denerwować , że nie to Ci przywiozą . U nas na oddziale są duże szafy że spokojnie można taką walizkę schować i nie trzeba się będzie do niej schylać
Miłego i słonecznego dnia , u mnie dziś pochmurne niebo![]()
Gratuluję dwóch rozrabiakówDziewczyny jestem po wizycie test papp i usg genetyczne wyszlo super. Na 90% bedzie 2 chlopakow. Takze intulicja mnie nie zawiodla bo od dnia transferu bylam przekonana ze chlopak. Pozniej okazalo sie ze jednak dwoch
Gratulacje ❤❤Dziewczyny jestem po wizycie test papp i usg genetyczne wyszlo super. Na 90% bedzie 2 chlopakow. Takze intulicja mnie nie zawiodla bo od dnia transferu bylam przekonana ze chlopak. Pozniej okazalo sie ze jednak dwoch
Super gratulujęDziewczyny jestem po wizycie test papp i usg genetyczne wyszlo super. Na 90% bedzie 2 chlopakow. Takze intulicja mnie nie zawiodla bo od dnia transferu bylam przekonana ze chlopak. Pozniej okazalo sie ze jednak dwoch
Dziewczyny jestem po wizycie test papp i usg genetyczne wyszlo super. Na 90% bedzie 2 chlopakow. Takze intulicja mnie nie zawiodla bo od dnia transferu bylam przekonana ze chlopak. Pozniej okazalo sie ze jednak dwoch
Super wiadomość!Dziewczyny jestem po wizycie test papp i usg genetyczne wyszlo super. Na 90% bedzie 2 chlopakow. Takze intulicja mnie nie zawiodla bo od dnia transferu bylam przekonana ze chlopak. Pozniej okazalo sie ze jednak dwoch
Na 4 grudniaGratulacje!!!!
Na kiedy masz termin ? Dopiszę do kalendarza.