• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Dziewczyny,

Gotadora, Coleta, Marcysiowa, Adus, powodzenia!!!

Adus, nie denerwuj sie ,wszystko bedzie dobrze &&&&&&&

Moja wizyta rowniez zaczyna sie przyblizac wielkim krokiem. Zobaczymy,czy bedzie ona tylko papierkowa, tak jak zapowiedziala sekretarka,czy moze uda mi sie wynegocjowac usg.
Wczoraj na kilku forach francuskich wyczytalam,ze dziewczyny poznaja juz plec dziecka w 12tc hmmmm na tym etapie moze juz cos byc widac???

MILEGO DNA!!!

reklama
Dziewczyny - samych pomyślnych wiadomości na dzisiejszych wizytach i cudownych widoków maluszków.

My daleje 3w1. Jak się nie rozpakujemy sami w tym tygodniu, to po niedzieli będą naa planować do cc. Ale jestem już zmęczona pobytem w szpitalu - wcześniej miałam cel wytrwania, a teraz zaglądam cały czas.na oznaki porodu. A tu cisza.

Aisha - mòj Zuzinek też dość malutki. Ordynator stwierdził na wizycie że taka uroda dziecin

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, za Was wszystkie trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aisha - dawno Cię nie było, dobrze że wszystko jest ok, trzymam kciuki za jeszcze parę tygodni spokojniej ciąży :-)
Marcysiowa - z tymi bakteriami w moczu - to tak jak w innym wątku pisały dziewczyny - powodem pojawiania się tych bakterii może być nieprawidłowe pobieranie próbki. Poza tym moja lekarka mówi że w ciąży a szczególnie w ciąży bliźniaczej bakterie w moczu to norma. Ja żurawinę suszoną jem codziennie i jest ok :) Także polecam :)
Lilionka - nadal trzymam kciuki za Was i czekam na słodkie zdjęcia Maluszków po porodzie :)

Różyczko ja żurawinę suszoną to jem do obrzydliwości. Do tego mam prenatal urocare. Teraz jak będę brać próbkę na posiew to już będę bardzo uważać na wszystko.

Nie mogę się doczekać wizyty...

Ja już po wizycie. Prawie wszystko ok. Prawie bo prawa nerka jest nieznacznie powiększona - mam się tym nie przyjmować, bo często tak jest a później wraca do normy i może być spowodowane wypełnionym pęcherzem u dziecka a tak było u nas. Przy okazji kolejnej wizycie mamy się raz jeszcze przyjrzeć ale... zgodnie z zaleceniem mojej Dr postaram się nie martwić.
Poza tym - OK. Malutka waży 880 gram - jesteśmy kilka dni do przodu. Serduszko pięknie bije, rączki, kręgosłup, narządy - OK. Szyjka długa i zamknięta, łożysko nadal na przedniej ścianie (nic się nie ruszyło od ostatniej wizycie).

Aisha, wiesz, że nasza Pani Dr będzie miała już za kilka dni nowe USG? 3d/4d i inne cuda będzie miało :)

Lilonka, trzymam mocno kciuki za szczęśliwą końcówkę :)

Aduś, Gotadora - czekamy na Wasze relacje!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry