• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

czesc dziewczyny u mnie znow dzis sypie i sypie chyba nie doczekam sie tej wiosny zeby w koncu wyjsc na powietrze:)
piekny wózeczek chyb amusze sie powoli tez juz rozgladac :) mnie wczoraj na cały niemal dzień połozyły do łóżka bóle pleców ale dzis juz ok chyba sie cosik mi rozciagało :)
lilonka a ty juz? ale ten czas leci trzymam kciukasy :)
miłego dzionka

reklama
Dziękuje dziewczęta za wasze kciuki !!! jak zwykle pomogły :tak:Pappa i wolne hcg wyszły b.dobrze, w związku z czym Pani genetyk mi pogratulowała gdyż reszta parametrów z usg i wywiadu także pozytywna więc dzidziuś zdrowy :-D oby tak dalej... a tak sie bałam bo oczywiście naczytałam sie różnych historii niepotrzebnie... W najbliższy piątek usg i bedziemy zaglądać dzieciaczkowi między nóżki :tak:
Coleta gratuluje dużej córy :-)
Misia bedziesz mieć filmik dzidzi w 4D?? Qcze od kiedy taki mozna robić, fajnie macie :tak:pewnie już sie nie mozesz doczekac
Gotadora a gdzie Ty się podziewasz? Marcysiowa chyba z roztargnenia nie doczytalam jak Twoja wizyta ale na pewno dobrze :tak:
Lilonka to pozostał Ci max tydzień w trójpaku, teraz już jest napewno bezpiecznie więc maluszki moga spokojnie przychodzić na świat, dzielna jesteś że tyle wytrwaliście
Qcze jak nigdy nie choruje tak od wczoraj boli mnie na maxa gardło :-( pije tylko herbate z cytryna i wzielam tabletke prenatalu na grype dla kobiet w ciazy na bazie naturalnego czosnku.. mam nadzieje że pomoże

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry