• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Millia ale fajnie buzke widac maluchowi :-) i widze że imie tez już wybrane :tak: A czy to jest z połówkowego USG?

Ja mam teraz usg dopiero za 3 tygodnie :-( nie wiem jak ja tak dlugo wytrzymam.. ale na szcescie czuje juz cos w brzuchu, najczesciej jak jem albo zaraz po jedzeniu wiec jestem troszke spokojniejsza...
Spróbuje wstawić ostatnie zdjęcie malucha ale nie wiem cz\y bede wiedziec jak to zrobic..

Aduś jak naciśniej box, w którym piszesz odpowiedz na posta to masz takie obrazki w drugim rządku od góry i trzeci za kulami ziemskimi to służy do wstawienia obrazka - na pewno dasz radę :tak: próbuj bo się nie mogę doczekać

Dzięki Gotadora, spróbowałam i nie wiem czy mi wyszlo bo niewidze zdjęcia w edytorze..

Coleta u nas nad morzem tez slońce :tak: Ja zamiast spaceru z mężem dzis odwiozłam męża na lotnisko i do 26 kwietnia tęsknota mi pozostała :-(

Załączniki

• Maksiu.jpg
    Maksiu.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 85
O qcze! udało sie :-) Widac naszego Maxymilianka :tak: Ujęcie od strony pupki, gdzie pokazał nam że nie jest jednak dziewczynką:tak:, spod rączek za łokciem widac nosek.. patrzalam troche na to zdjecie zeby dojrzec jak się mały ułożył :-)

Dziewczyny ja mam takie moze troche głupie pytanie, ale jakos się pogubiłam w tym wszystkim. Chodzi o tygodnie ciąży jak np na suwaczku mam napisane 5tydzien i 5dzien to jest to 6 tydzien ciąży czy 5? bo jak byłam na usg to właśnie był mój 5t i 5d a lekarz mówił ze jestem w 6 tygodniu, a ja myślałam że to 5 tak jak jest napisane na suwaczku i no i już nie wiem:baffled: dziś na suwaczku mam że jestem w 6 tyg ciązy, a jutro bezie 6t i 1d to jak mam mówić ze to 7 tydzien czy 6???
Milia, Aduś piękne dzieciaczki:-)

reklama
Sony, Roxi, racja z tymi tygodniami ale podaje sie tydzień który biegnie a nie skończony, tak jak jest z miesiącami ciaży, będąc w 16tc jest się w 4tym miesiącu mimo iż zleciało jakies 3,5 miesiąca :-) Zdjęcie pupki to jedyne jakie dostałam tym razem, doktorem tym razem w tamte okolice zaglądał, zreszta mąż sie o nie upomnial bo ja byłam w takim szoku że mi mowę odjęło i o mało bym bez zdjęcia wyszła :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry