• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dorex cos w tym jest, dzis pogotowalam troche- fakt prawie calyczas siedzialam, bo przeciez mam lezec....ale jakbym to rozchodzila. Tylko co z tego, jak potem sie polozylam i jak znow chcialam wstac to bolalo podwojnie :( i chrzęści coś tam. A jak stałam przy kuchni to cos mnie szczypalo w dole brzucha, oby to nie szyjka.
Dziewczyny super zdjecia :)) Fajne maluszki!
tak z tymi tygodniami to jest tak ,ze jak jest np 20 tydzien 1 dzien to juz sie mowi, ze leci 21 tydzien, z kolei wiekszosc lekarzy liczy skonczone tygodnie. Ja jestem np w 33 tygodniu i 5 dniu, i ja mowie ze jestem w 34 tygodniu, a moja dr by mowila, ze jestem w 33 tyg- jakbym teraz urodzila (tfu!tfu!) to tez zapisali by 33 tydzien.

Aisha no własnie mój lekarz odwrotnie, jak miałam 5t 5d to on że jestem w 6 tygodniu:baffled: dlatego pogubiłam sie z tym wszystkim i już wkońcu nie wiem jak powinno sie mówić:sorry2:

mój geniusz prowadzący ostatnio stwierdził, ze jestem w 22tc:-D mój jest dobrym endokrynologiem i ginem jak ciaza jest prawidlowa, ale jak już cos się dzieje, to nie wie co robic...chyba czas na zmiany;-) Radom to jednak zaglebie konowalow:sorry2: Roxi...gratuluje ci pecherzyka! doczekalas się i ty! super:tak:

Ostatnia edycja:
Ja chodzę do 2 lekarzy i każdy liczy inaczej :-) Widać są 2 szkoły.

Aduś - gratuluję - fotka super!

Przespałam całą noc i już nie wyglądam jak zombi! Poza tym u mnie słonko i dziś w planie spacer + małe zakupy wyprawkowe - z akcesoriami / kosmetykami chce poczekać do szkoły rodzenia - liczę na jakieś rekomendacje / produkty godne polecenia.

Witam KObietki,

Miliaa, Twoj urwisek jest przeslodki :-)

Adus, Twoj Maksiu niezly numerek hihi pupe nam pokazal ale slodziak :-)

Dzis popoludniu mam pierwsza wizyte u mojego lekarza prowadzacego ciaze. Napisze wieczorem jak przebiegla wizyta.

MILEGO DNIA!!!!

Witajcie :)

Milia i Aduś - fajnie zdjęcia :)))))) Super że możecie Maluszki zobaczyć - moje łobuzy cały czas się odwracają i do tej pory nie udało nam się zobaczyć ich twarzy...Może w sobotę....idziemy na echo serduszek to może uda się podejrzeć :)

Marcysiowa - jak się trzymasz w szpitalu???? Poprawiło Ci się samopoczucie? Pomyśl że wszystko dla dobra córeczek i głowa do góry :) Trzymam za Was kciuki mocno &&&&& Na pewno w tym tygodniu Was wypuszczą :)

Roxii - witaj na forum - GRATULUJĘ :-)

A u mnie na wadze dzisiaj +10kg i 102 cm w brzuszku....

reklama
Zrobiłam dzisiaj zdjęcie brzuszka to Wam podsyłam zgodnie z obietnicą :
DSCN0614.jpg

Załączniki

• DSCN0614.jpg
    DSCN0614.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 62

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry