• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Avocado :-) wszystkiego najlepszego!!!

Marcysiowa fajowa podusia, ta moja wygląda na mniejszą, jest w rozmiarze 72 cm , dostępna na stronie Poduszka Gniazdko Fiki Miki - Poduszki i kojce do karmienia • Pati i Maks no ale to prezent, ięc nie mam co marudzić ;-)

Misia ta moja vet to pracuje w klinice, gdzie szefem jest również miły dr, lubie chodzić i jak on jest i jak ona, choć jak on jest to z jakiegoś powodu mnie nie kasuje, aż mi głupio, zresztą ona też nie zawsze mnie kasuje, a jak mojej psince groziła operacja a ja wtedy nie za bardzo miałam tyle pieniędzy to nawet oferowali mi że później spłace. Tacy ludzie to poprawiają moją wiarę w człowieka :-)

Sony - ja z taką poduchą przespałam prawie całą ciążę (no dobra 5 miesięcy ;-));-) i u mnie się sprawdziła. Nie narzekałam na bóle kręgosłupa i spałam w miarę dobrze (nie licząc wycieczek do wc i nocnych napadów głodu).
A jeśli chodzi o bliźniaki - to pewnie dopiero za jakiś czas się zacznie - na razie głównie śpią. Więc czas między cycaniem mam dla siebie - tatuś nam bardzo pomaga- gotuje, robi zakupy i generalnie przęjął wszystkie sprawy domowe. Mam dziwne uczucie że maluchy razem z mlekiem pompują ze mnie też energię;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry