• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Aisha, sliczne zdjecia.:-)
Czyli rozwiazanie zbliza sie wielkim krokiem.:-) Dobrze,ze masz lekarke, ktora trzyma reke na pulsie i dba o Ciebie i malenstwo.

A oto moje wczorajsze zakupy,pidzamki ;-)
IMG_6137.jpgIMG_8582.jpg

Załączniki

• IMG_6137.jpg
    IMG_6137.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_8582.jpg
    IMG_8582.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Agapl śliczne ubranka. Na jaki wzrost kupujesz? Ja przyznam się, że w lumpie kupiłam jedne ubranko, ale to jest na 50cm:)) Tak, żeby mojemu powiedzieć jaka jest płeć, jak mu pokazałam to on na to "dziewczynka" no ręce mi opadły. Kolorki może i neutralne, ale bardziej dla chłopaka. :-D

to ja tez się pochwale, bo dziś moja mama poszalała dla Marcela...oczywiście, ze trochę spore rzeczy kupila, bo na około 80cm, ale dorosnie:tak: WP_000629.jpgWP_000628.jpg

Załączniki

• WP_000629.jpg
    WP_000629.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 90
  • WP_000628.jpg
    WP_000628.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 64
madzialenak...ja już widziałam na fb te zdjęcia, sliczne! sliczna panna mloda z ciebie...az szkoda, ze to tylko raz jest, nie? :-D

Agapl...nie wyswietlil się mój post chyba...sliczne pajace czy tam śpiochy, ja nigdy nie rozróżniam, do tego dochodzą jakies rampersy...dzizasss:-D nieogarniajaca matka jestem:confused2:

Miliaa i Agapl śliczne ciuszki, ja już też mam kilka :-) dostałam od koleżanki

Miliaa nie wiem kiedy to zleciało, już 8 lat, rzeczywiście szkoda, że raz w życiu :-)

Aisha bardzo łatne fotki ślubne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
miliaa oj tak mój mąż duży jest i do tego jeszcze ćwiczy więc wszerz także :-), chłopaki muszą być wysokie ;-)Przynajmniej mogę w szpilkach 10 cm chodzić ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry