• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej mamusie :-) Nie odezwałam sie wczoraj po wizycie bo wrocilismy wieczorem i padlam .. mój M juz z nami :-) Maksiu wzorowo, akurat na usg przyjał jakas dziwną poze skulowy w kłębek, zdjęcia nie mam bo ciezko z tej pozycji bylo zrobic ujęcie. Ale lekarz potwierdzsil ze jest mężczyzną :-):-D i pierwszy zakup chlopczykowy zrobiony dziś, małe buciczki welurowe i czapeczki - narazie male ale sie napewno rozkręce :tak: Mojej sąsiadce powiedziano miesiac temu na usg ze chlopak a dwa dni temu odebrala wynik amnio i okazal sie dziewczynka hehe.. Więc tym bardzie chcielismy potwierdzić że nasz Maksio sie w dziewczynke nie zmienił. Połowkowe dopiero 29 maja bo wtedy eMek będzie ale w miedzyczasie podjade na kontrole. Czuje malego codziennie więc juz teraz latwiej przetrwac do usg.
Chyba wychodowalam jakąś bakterie bo cos tak piecze mnie chwilami.. chyba zrobie ten posiew z moczu.. Jak cos mi wyjdzie to co sie robi?
A , super foty :-) Madzia twoje juz na FB widzialam ale mlokos z Ciebie na nich :tak: Aisha a Ty tez mlodziutka bylas na slubie i bardzo ladnie wygladalas :-)

Sznurki co u Ciebie?, dawno się nie odzywałaś.

Aduś
super, że maluszek daje o sobie znać. Mojego synka też już częściej czuję. W nocy obudził mnie o godz. 1 wielkim kopaniem :-)
Jak jakieś bakterie wyjdą w posiewie moczu to lekarz da Ci tabletki, aby je zwalczyć.

Ale piękne fotki!!! Prześliczne panny młode!
Nas jakiś pijak obudził o 4.00, bo się pomylił i zaczął wydzwaniać.
My też pokoik chcemy mieć skończony do porodu, żeby wszystko wywietrzało. Na początek wstawiamy kołyskę do sypialni, ale łóżeczko z karuzelką ma stać w odwecie w pokoiku.
Nasz kot po całym domu chodzi - choć ostatnio prawie go nie ma. Jakieś poczucie obowiązku każe mu wychodzić na zewnątrz na całe dnie i noce.
A. się wczoraj wystraszył. Pojechaliśmy na pocztę i do sklepu - a ja już po chwili chodzenia wysiadam :-( Zostawiam go samego i uciekam so samochodu posiedzieć. Być może to wynik spania podczas remontu na niewygodnym narożnku w salonie. Na szczęście odzyskaliśmy już sypialnię imoje kochane łóżko. Bardzo doceniam materac, który mamy i starszej córce też wymieniamy kanapę na normalne łóżko.
Starsza babeczka szzęśliwa bardzo, bo wygrała szkolne eliminacje i będzie szkołę reprezentować na konkursie piosenki anglojęzycznej.

Czesc Dziewczyny,

Miliaa, ladne ciuszki mama kupila.Takie sportowe, wygodne rzeczy zawsze sie przydaja.

Dziewczyny, Wasze zdjecia slubne tylko potwierdzaja, ze Polki sa najpiekniesze. :tak:

Adus, Super,ze Maksiu ma sie dobrze. Moze z niego bedzie jakis pilkarz skoro tak kopie ;-) Czytalam,ze najwiecej dziecko sie rusza wlasnie gdy mama spi lub odpoczywa hihihi

Misia, to mozesz byc dumna z corki :tak:

Milej niedzieli!!! Mam nadzieje ,ze u Was slonko swiecie bo u mnie kolejny dzien deszczu buuuuu

Piękne pary na zdjęciach :)

U mnie pada, ale na pogodzie mi dziś nie zależy bo dziś także działa ekipa remontowa. Kończą malowanie - mam nadzieję, że dziś wszystko się zakończy. Gdyby przyszli w tygodniu - nie musieliby przychodzić w niedzielę - a tak - sami są sobie winni.
Na dodatek w środę przyjeżdzają teściowie na kilka dni więc nie chce aby musieli biegać pomiędzy puszkami z farbami.

dziewczyny foteczki cudne :tak:

a tu kilka moich :-) ... kto mnie zna to pytał się o moje włosy, cóż "fryzjerka" mi spaliła więc byłam przefarbowana na ciemny kolor :-)

DSCF2610.jpgDSCF2737.jpgDSCF2749.jpg

Załączniki

• DSCF2610.jpg
    DSCF2610.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 103
  • DSCF2737.jpg
    DSCF2737.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 100
  • DSCF2749.jpg
    DSCF2749.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 94
reklama