Witajcie dziewczyny po majówce

))
U każdego widzę że grilowanie było

sezon się zaczął

Tylko mi zimnego piwka brakowało do tego majówkowania...Karmi sobie wypiłam ale to nie to
Widze że lista porodowa coraz dłuższa

Super.
Madzialenak - kawał dobrej roboty z pozbieraniem wszystkich terminów odwalasz
Aisha - jak tam u Ciebie? Coś się zmieniło? Jak skurcze?? Dawaj znać koniecznie !
Marcysiowa - a jak tam u Ciebie? Jak się trzymacie? Jak dolegliwości ciążowe? Bo u mnie coraz ciężej...
A u mnie?Waga spada - mam 9,5kg na plusie - a było już +11kg... A w pasie 107cm - czyli o jakieś 30cm więcej niż przed ciążą. Oto zdjęcie z dzisiaj:
Zobacz załącznik 556487
Mamy już urządzony pokoik dla dzieci, ostatnie pranie się suszy, ciuszki do szpitala wybrane, moja torba prawie cała spakowana... I oby jeszcze z - 5-6 tygodni udało się wytrzymać. Nie dociera do mnie że to już TUŻ TUŻ!!!!!!!
Maluchy brykają coraz bardziej, śpi mi się masakrycznie źle...niewygodnie, do toalety wstaję często, brzuch mnie pobolewa, hemoroidy dokuczają...
Wczoraj byłam na kontrolnym ktg w szpitalu - chcieli mnie na patologię położyć bo dyżurująca lekarka stwierdziła że może mam za mało wód płodowych bo przyspieszone tętno u chłopców wyszło. Ale sama się zdecydować nie mogła - może to odwodnienie, może stres a może to normalne bo to wcześniaki by były jakby się teraz urodziły! Dodam że ktg miałam ponad 1,5 godz robione i tak mnie już brzuch rozbolał od tego ściskania że myślałam że zwariuję

Koniec końców podpisałam papier że się nie kładę na własne życzenie, dostałam zastrzyk po którym ledwo siedzę i dziś mam iść na kontrolne ktg :/ Szyjka długa i zamnięta - 6cm ma

więc wydaje się że wszystko jest ok.