Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moim to nawet nie ma co sie chwalic bo wyglada jak oponka po wzdeciu buuuuu Sony tez pisze ,ze juz ma duzy balonik.... buuuuu a jak kiedyyyy??? Przytylo mo sie tylko 4kg i wszystko siedzi w srodku, nic nie chce sie ujawnic. Achhhh
Na szczescie okazalo sie ,ze to z drugiej dziurki. Nie wiem tylko dlaczego??? Przeciez jem duzo owocow i warzyw, nie mam zatwardzen. Moze to,ze ciagle malo pije albo ,to ze macica rosnie i uciska na naczynia???? Nie wiem. Zrobilam sobie nasiadowke z rumiankiem. Myslicie,ze powinam udac sie z Tym do lekarza ,czy moze poczekac na rozwoj sytuacji. Moze te nasiadowki cos pomoga???Aga było i takie i takie. Najpierw dr zbadał ph na samolocie, potem usg dowcipne - badana szyjka ( mam 45mm) i troszkę jednego maluszka, ale tak bardzo krótko, i wtedy usg brzuszne na którym dr wszystko pomierzył u maluszków.