• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marcysiowa rowniez bym chciala zobaczyc taka sesyjke :)

Coleta powinni od razu Cie zbadac, u mnie jak podejrzewali ze cos nie tak z zylami czy cos to od razu badania i w ogole. Zreszta ja na IP pojechalam i to bylo w swieta gwiazdkowe, ale okazalo sie ze to nie zawał;-)tylko tkanki przy kregoslupie uciskaja na nerwy.

reklama
Marcysiowa...super! Piekna pamiatka :) ah, aż wam zazdroszczę, ze macie możliwość na taka sesje. Mój organizm pewnie by nie wytrzymał :( dlatego bede się napawać waszym pięknem! :)
coleta...co za debile z tych lekarzy...no ale to niestety tak wygląda. Dobrze,ze masz zaufana ginke, ona ci podpowie co robić. Niby np neomycyny też w ciazy nie wolno, ale doustnie a punktowo na rane odkazić juz mozna, wiec moze ta twoja maść też miejscowo mozna...

603885_10151359204776931_822060749_n.jpg

Załączniki

• 603885_10151359204776931_822060749_n.jpg
    603885_10151359204776931_822060749_n.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 82
Dzieki kobietki za pochwały. Normalnie aż się czerwienie. Przyznam szczerze ze sesja bardzo mnie wymeczyla ale to był juz ostatni dzwonek.

Widzę ze jestem pierwsza z rana. To dlatego, ze mialam zły sen. Normalnie na koniec wracam do początków. Przeszkadzają mi zapachy, mdli mnie i buzuja mi hormony. Śniło mi się ze znowu trafiłam do szpitala a mój maz powiedział ze ma juz dość mojego marudzenia i odchodzi. Jak się obudziłam to od razu poleciałam go tulić i nie chciałam do pracy puścić.

PS pisze z komorki wiec sort jeśli sa jakieś dzikie slowa. To przez słownik.

melduję się i ja z rana:-D
u mnie zapowiada się piękny słoneczny dzień:-) i mam nadzieję że dziś doktorek mi powie że mała niedługo ruszy do akcji...
dalej czuję się zaskakująco dobrze... energia 1200% i nawet spanie się poprawiło:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry