• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia cudowna jest Twoja córeczka, aż się nadziwić nie mogę, całą buźkę widać :-)

Coleta
co to za służba zdrowia, tak olać kobietę w ciąży :szok: przecież to może być poważna sprawa z tym kolanem. Mam nadzieję, że Twoja ginka coś Ci doradzi.

Dorex czekam na wieści :-)

reklama
Marcysiowa - zdjęcia super :) Warto było się ciut pomęczyć bo pamiątka będzie świetna :-)

Co do snów to i ja mam dziwne - albo że na porodówkę jadę, albo że się na usg okazało że jeszcze jeden synek się w brzusiu schował i że na trojaczki czekamy, a ostatnio że moja mama mi cc robiła - ale wyjęła tylko jednego syncia, bo stwierdziła że drugi jeszcze z tydzień będzie w brzusiu :-D

Aisha i Dorex - jak tam u Was? Maluchy na świat póki co widzę że się nie pchają :) Dobrze im w brzusiach...

U mnie też śliczna pogoda - szkoda tylko że nie mam za bardzo siły na spacery :eek: SPacer do warzywniaka pod blokiem to już wyprawa dla mnie...

Witajcie. U mnie też pięknie, oj nareszcie. Wczoraj rano była tragedia z pogodą, wychodziłam więc się naubierałam, pojechałam obok do miasta a tam upał.....A dziś to samo u nas. Więc mam plany na miasto wyjść.

Dziewczyny od 20 maja różne fajne rzeczy dla niemowlaka w Biedronce będą, muszę się wybrać. Zobaczcie sobie całą ofertę
http://www.biedronka.pl/oferta/modnie_i_radosnie_2005/

Ostatnia edycja:
Ok, mam odpowiedz od mojej Dr prowadzącej - maści z ibuprofenem nie stosować, poczekać na USG doppler'a, w razie większych dolegliwości paracetamol doustnie i jakby coś się działo (opuchlizna, obrzęk, wysięki, inne) jechać na IP.
No to czekamy i się obserwujemy.
Z nosa nadal leci... czuję się do bani - a pogoda taka fajna za oknem...

Coleta współczuje. Dobrze, że masz taki kontakt z lekarzem prowadzącym.

Muszę się w końcu zmobilizować i wyjść z domu, bo pogoda przepiękna. Muszę iść do przychodni zapisać siebie i M do okulisty, bo coś mi się wzrok już od jakiegoś czasu pogorszył i nawet w okularach z daleka słabo widzę.
A dziś przeżyłam szok:szok: chyba zarobiłam kopniaka w szyjkę o 4:30 jak przekładałam się z jednego na drugi boczek, ale czy to dziewczyny możliwe???

SonySony ja jakieś dwa tygodnie temu i wcześniej odczuwałam harce w brzuszku około północy, a potem jakby ustało. Po poniedziałkowym usg wiem,że maluszki jakby trochę pozycje zmieniły no i teraz wiem gdzie jest jedno i drugie. Wcześniej odczuwałam łobuziaka mocnej, a śpiszka mniej, za to teraz już od kilku dni wieczorem jak się położe to gdy przyłoże rękę do brzucha tam gdzie ona urzęduje to czuje takie delikatne jakby pukanie :-). Wiem,że jedno łożysko mam na tylnej ścianie, a jedno na przedniej.

420787_556745211032836_410660193_n.jpg

Załączniki

• 420787_556745211032836_410660193_n.jpg
    420787_556745211032836_410660193_n.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 84
Różyczka dzieki wszystko ok, wlasnie mala ma czkawke, a ja za godzinke na ktg jade. Poki co cisza, ja juz sie nastawiam na 14 maja, nie wczesniej, małej chyba za dobrze w brzuchu :) akurat 39tydzien bedzie skonczony i super. Od dzis musze jeszcze baczniej przygladac sie cisnieniu, bo od dzis nie biore clexane...mam nadzieje ze ogranizm po braniu tego prawie rok nie zwariuje....

Gotadora czytałam już to kiedyś na FB ale i tak za każdym razem mam łzy w oczach.
Marcysiowa śliczne zdjęcia, no chyba i ja bym się zdecydowała, ale pewnie mój nie będzie chciał :-(

Wyszłam na spacer po 11 i dopiero wróciłam, ale upał. Nogi mi do dupy wchodzą. Zapisałam M do okulisty i ma termin na 4 października, cóż sama pracuję w służbie więc mnie to nie dziwi. Za niedługo dostać się do lekarza na nfz będzie graniczyło z cudem. Ja że już tam byłam mam dzwonić w piatek i może mnie na czerwiec zapiszą.

reklama
Sony powiem Ci, że mój też był sceptycznie nastawiony do sesji. Teraz już planuje które zdjęcie wywołać a które na portret na ścianę. Tak mu się podobają.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry