• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witajcie :-)

Słuchajcie, te wczorajsze usg to było dla mnie takie przeżycie, ze nie mogłam usnąć a w jak usnęłam to poród mój mi się śnił :-D:-)
Kurde, wczoraj było tak cudnie wizycie :-) Obraz usg już taki super wyraźny i dzidzia duża, ruchliwa :-) Raz mi się chciało płakać ze szczęścia a raz śmiać
A mąż to się tak cieszył jak głupi do sera :-D No jest przeszczęśliwy. A po wizycie mówi do mnie "jak tylko zobaczyłem dzidzie na usg to od razu wiedziałem, ze to synek" :-D

Mamuśki-te co będą miały synków- czy Wy tam widzicie siusiaka? Bo mąż mi wmawia, ze to co ja myślę to nie siusiak i pokazuje mi co innego :laugh2::rofl2:

reklama
Niestety mój miał tak w domu i wiele razy o to była kłótnia. W koło ma kolegów i tu przykład:
1. zrobił dziecko, a że baba za bardzo marudziła i się czepiała, to odszedł do rodziców.
2. też nic nie robi, a maja już 2 dzieci
3. mieszka w niemcowni 37 lat i stary kawaler.
itd, itd.
A jak widzi, że jakiś chłop myje okna to go skomentuje że pantoflarz. No i oczywiście...jak jego tata pracował, to też nic mamie nie pomagał.
Na szczęście pranie robi. No i wam powiem, że wszystko umie robić, przecież mieszkał w Niemczech i tam pracował przez 7 lat i sam sobie musiał wszystko robić.

Oskaa no na tym zdjęciu to chyba pępowina, bo albo aż tak dużego ma ;)
Ja miałam zwykłe usg 2d i lekarki mi zrobiła ujęcie od dołu z czymś wystającym między nogami.

Ostatnia edycja:
Oska piekny maluszek!

Sony ja faceta bym zabila! Tyle walczyliscie o malenstwo a on teraz co?? Moj po cichutku rano wstaje bo nie wie jak spalam a czasem jeszcze porzadek zrobi jak cos zostalo z dnia poprzedniego bo chce zebym jak najdluzej w ciazy chodzila. Jak mowi Misia granice stawiaj i to szybko!!

Wstawiłam zdjęcie płci :-) i zdjęcie małego sprzed 3 tygodni. Niestety mój doktor nie ma usg 3/4D

P1020636.jpg Tutaj widać 2 udka i po środku siusiaka :-)

P1020638.jpg

Załączniki

• P1020636.jpg
    P1020636.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 883
  • P1020638.jpg
    P1020638.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 160
Oskaa mi również się wydaje,że to pępowina. U mojego maluszka widziałam sisiaka :-) no ale na zdjęciu nie widać, bo akurat inaczej się ustawił do zdjęcia. U maleńkiej się nawet dłużej przyglądaliśmy czy na pewno tam nic nie ma - no i nie było :-) ... rozumiem jak się wczoraj czułaś, bo ja niedawno też czułam się podobnie - uczucie jedyne w swoim rodzaju. Mój mąż tylko raz był na usg i mógł zobaczyć maluszki - również go to bardzo długo "trzymało" każdemu o tym opowiadał, czy to był znajomy czy obcy ;-) ... już niedługo będzie z nami i zobaczy jak jego żonka przytyła :-D

SonySony - to mąż ma doborowe towarzystwo! o rany ... Mój też jest jedynakiem, ale od zawsze umiał radzić sobie sam. Pierwsze pieniądze na taką większą skale zaczął robić mając 15 lat - robił sam drewniane kwietniki, Babcia nawet jeden dla mnie zachowała. Tylko co do śniadania to mam mały kłopot, bo jeśli mu nic nie wcisnę to pędzi bez, robi coś, pracuje i zapomina o jedzeniu. SonySony życzę Ci, aby choć trochę się zmienił i dużo siły dla Ciebie, aby udało Ci się mu wytłumaczyć,że tak nie można, a pomaganie żonie to nie jest bycie pantoflarzem

madzialenak "pokaźny interes" :-D

Mam jeszcze jedno zdjecie, ale mój tel tak lipnie robi zdjęcia :wściekła/y: A na tym drugim zdjęciu jak jest pępowina to tak poniżej na lewo jest krocze i tam taki malusi dzyndzelek :-D to to? Ja nie wiem :rofl2: Jadę do siostry, ona ma dwóch synów, to może się dopatrzy :-D
A może będzie dziewczynka :confused2: U mnie cała rodzina czekała na dziewczynke. I wczoraj jak obdzwaniałam po wizycie to tak:
Mama: " a nie cipka?" - z rozżaleniem w głosie
Siostra: "a gdzie nasza córunia??""nie będę kupowała sukieneczek?". Moja siostra bardzo chciała córeczkę a ma dwóch synków ;-):-)

Coleta i Oskaa - gratuluję udanych wizyt, super że wszystko jest ok :-D
Madzialenak - piękny siusiaj jak można tak powiedzieć :-D hihi
SonySony - myślę tak jak Misia i Marcysiowa...im szybciej postawisz pewne granice i wdrożysz zasady tym będzie lepiej dla Was...
Aisha - dawaj znac jak tam u Was, pozdrawiam Was cieplutko :)

Pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia życzę :)

P.S. W biedronce jest od wczoraj pościel dla Maluszków- ja dwa komplety kupiłam - polecam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry