• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Coleta dobrze, ze wszystko ok :)

Agapl brzuszek na razie nisko, ale już widać :) Co do kremów, to właśnie ostatnio jak byłam u kosmetyczki, to ona radziła zeby na okres ciąży kupić krem z filtrem 30. Na razie chodzę po aptekach i zbieram próbki :) Wypróbowałam juz Biodermy i całkiem fajny. Ma kolorek, ale fajnie wtapia sie w kolor cery. Ale kupie na pewno jakiś, bo raz w miesiącu mam mikrodermabrazję i po niej taki krem wskazany.

Oskaa ja jeszcze kremów nie używam, ale jak chodziłam na mikrodermabrazje to sobie krem do twarzy z Vichy kupiłam i jest super, twarz się po nim nie świeci z filtrem 50. Drogi jest ale warto, chyba że nie masz problemu ze świecącą twarzą.
http://www.doz.pl/apteka/p61208-Vichy_Capital_Soleil_emulsja_matujaca_50_ml
Co do ciała to normalnie będę używać jak zawsze, ale za bardzo na słońce się nie chce wystawiać.
Coleta jak ja bym już chciała mieć takiego dużego brzdąca w brzuszku. A tak to się jeszcze zamartwiam czy tam jest.

Ostatnia edycja:
madzialenak...jak zwykle mój lekarzu tarczycowy proszę o konsultacje. odebrałam wyniki ft4 i mam 11,23...chyba trochę za mało... na razie biore euthyrox 50 ale mysle, ze dr podniesie mi do 75...tez tak myślisz ?:tak:

aha i z krwi wyszlo mi podwyższone RDW 16,30...co to może oznaczac? niedobor zelaza?

Sony jak do tłustej-świecącej cery używasz kremów matujących, to po nich jeszcze bardziej są skłonności do swiecenia. Spróbuj kremów lekkich, nawilżających.

Nie używam takich kremów, tylko ten z filtrem taki mam i jest super. Cerę mam mieszaną. Najbardziej przypasował mi krem z Olay, ale teraz mam Nivea taki hydro nawilżający Aqua Sensation.

Coleta jak ja bym już chciała mieć takiego dużego brzdąca w brzuszku. A tak to się jeszcze zamartwiam czy tam jest.

Jest, jest :-)

Ja w pierwszych miesiącach miałam fatalną cerę - posypało się wszystko i to co dotychczas działało - zawodziło. Byłam na czyszczeniach i jakoś wróciłam do normy. Teraz jest już OK - choć cerę, jeśli chodzi o pielęgnację mam wymagającą (tłusto-mieszana).

reklama
No i jestem po wizycie
biggrin.gif
Cudnie było
happy8se.gif
No i między nóżkami pisiorek
laugh.gif
biggrin.gif
To nasza dzidzia:
otworzyłem oczko
wink2.gif
biggrin.gif

uśmiecham się
biggrin.gif
i kto będzie miał syna może dojrzy siusiaka między nóżkami
laugh.gif

Mały waży 222gram.
Wszystko ok.
Następna wizyta 6 czerwca - usg połówkowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry