• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Madzialenak - o, to znaczy, że na tym polega różnica :-D Byłam pewna, że zapięcie jest pod kokardką, ale masz rację, czyli zostaje tylko ten pierwszy, dzięki, że mi zwróciłaś uwagę!

Aisha, ty szczesciaro! Gratuluje!!!

Ja marze o sn ale ze znieczuleniem ;) mam nadzieje ze to bedzie wykonalne. Kto mnie widzial ten wie jak jestem zbudowana i jak dziecko bedzie duze to chyba marne szanse... No ale plan jest :)

witajcie w poniedziałek
u mnie szaro i buro i tylko 10 stopni brrrrrrrrr:no:

coś od 2 nocy cierpię na bezsenność... kładę się ok 2 w nocy a o 6 jestem już na nogach... jedyny plus to taki że nie wstaję w nocy albo tylko raz. Małą zamiast schodzić coraz niżej to wędruje do góry i ciężko mi się oddycha ale u mnie to zawsze na odwrót więc może mała się cofa żeby do wyjścia się rozpędzić:-D na to liczę:tak:
miłego dnia:-)

Witajcie

Aisha - cudna ta Twoja Madzia - serdecznie GRATULUJĘ :-):-)

Marcysiowa - a jak tam u Was samopoczucie?

Dorex
- też mam ze snem problemy - u mnie 2 łobuziaki po brzuchu mi grasują we wszystkie strony :) w żadnej pozycji nie jest mi wygodnie :/ U Ciebie to już sama końcóweczka została :) Jak sie czujesz?

Różyczka fizycznie czuję się ok, chociaż bezsenność i latanie do wc nie nastraja optymistycznie... jestem już bardzo znudzona czekaniem, nie wiem co mam ze sobą zrobić cały dzień sama i nie umiem sobie zajęcia znaleźć...już nawet prasuję i odkurzam codziennie... a wypad sama na miasto to słaby pomysł poza tym nie mam auta bo mąż mi zabrał bo jego jest w naprawie....

hihi właśnie mąż zadzwonił się zapytać czy czasem nie rodzę bo on ma jakieś dziwne przeczucie:-D może on wie coś więcej ode mnie...
jakichkolwiek objawów brak... ale czy w tym przypadku brak objawów to też objaw:confused::-)

reklama
Witam Was!
ja mam dzis dzien leniuszka.. Nadal w pizamce, choc wstalam 6.50. Musze wyskoczyc po zakupy a nie chce mi sie jak cholercia.

kate wspolczuje skurczu.. Ja mam codziennie pod wieczor. Okropne uczucie.
dorex 3mam kciuki za Was!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry