• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Kobietki,

Aiska, super,ze znalazals czas ,aby do nas napisac. Gratuluje Tobie i tatusiowi sicznej coreczki. :-)

Dziewczyny, widze ,ze szal zakupowy nastal ;-) Sliczne wyprawki sie szykuja.:-)

Jestem po wizycie u mojego doktora oszoloma.OSTATNIA!!!! jupi!!! Nawet nie chce mi sie pisac jak wygldala wizyta. Wiem od niego tylko tyle,ze wszystko jest dobrze. Zbadal mi szyjke i lozysko. Zadnych info odnosnie co ile i dlaczego. Pozniej pytamy sie jego o wyniki pappa (tutaj wyniki dostaje leakrz) mowi ,ze nie ma, trzeba czekac. Wiec ja wielkie oczy. Badanie robilam miesiac temu. W labo powiedzieli ,ze czeka sie do 1,5tyg na wynik a ten mowi ,ze trzeba czekac. Zadzwonil do sekretariatu i kazal szukac wynikow.:szok: Bylismy u niego w gabinecei moze 10min, skasowal nas poczym czekalismy na korytarzu na wyniki. Okazalo sie ,ze kobitki gdzies zawieruszyly tak wazny dokument :wściekła/y: poczym daja mi go do rek. Pytam sie je co i jak teraz bo powinny one byc skonsultowane z lekarzem dlatego nie dostalam ich w labo. Sekretarka przedzwonila do doktora oszloloma i przekazala ,ze wszsytko ok. Normalnie ryczec mi sie chce. Gdyby cos bylo nie tak z wynikami ,to ja sie pytam co oni by dzis wyczarowali bo na amniopunkcje byloby przeciez za pozno.
Dzis , to nawet moj mezus sie wkurzyl. To nasza pierwsza ciaza i nie wiemy dokladnie o co pytac a on sobie cos tam bada i mowi tylko,ze wszsytko dobrze.
A ja wiem,ze nic nie wiem.

reklama
Gdybym urządzała dziewczynom pokój to bym też w stylu żeglarskim zrobiła. Kocham żagle i mam zamiar dziewczyny zarazić.

a wiesz jak ciezko dostac dodatki marynistyczne do pokoiku dzieciecego?? Dramat!
my szylismy zaslony, pokrowce na poduchy itd. Lampe dostalismy piracka :-)
mebelki mam ecru , piekne drewniane.
Jak juz bedzie lozeczko zlozone to cykne wam fotke .

agapl bardzo wspolczuje ci nerwow. Wiem co czulas. Ciesze sie, ze wszystko dobrze.

sony jakie sliczne czapeczki!!!

My juz tylko niani z monitorem oddechu nie mamy i łóżeczka. Tj. mamy łóżeczko, ale na rozm. 120, a 2 komplety pościeli na 140 :-) Czekamy na nowe łóżeczko.

Miliaa a tetrze do przewijania małej nawet nie myślę, bardziej o takie sprawy jak wycieranie buźki przy karmieniu, czy do rzucenia na przewijak jak będę małą przebierać czy poza domem albo do okrycia małej w gorące dni itp...
mam 10 tetrówek i 5 flanelek i na razie wystarczy... jak nie będę się z praniem wyrabiać to dokupię na bierząco:-D

Właśnie wróciłam od lekarza, byłam dziś na połówkowym - dobrze, że na czas sobie przypomniałam, że się na dziś umówiłam :D - tyle pracy było, że nie miałam czasu się zdenerwować. Z Malutką wszystko dobrze, jest zdrowa i rośnie równomiernie. Następne "duże" usg w 32 tygodniu - aż mi się nie chce wierzyć, że czas tak leci, dopiero co byłam u tego lekarza na genetycznym :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry