Aduś16
Fanka BB :)
Hej dziewczyny:-)
Ale czasz leci...ja juz jutro na podgladanie Maksia
a za 2 tyg połówkowe z nagraniem 4D
nie moge sie doczekac ale z drugiej strony martwie sie czy wszystkie parametry wyjda ok..
Dziewczyny wstawiala Aisha zdjecia malej bo nie moge znalezc...
U mnie w domu ruszyl remont pokoiku Maksia i robimy górna lazienke nareszcie bo juz za daleko mi biegac rano czy wieczorem jak mnie pecherz cisnie.. Potem tylko łózeczko i pokoik gotowy :-) Myslalam zeby drugie łózeczko takie na kółkach wstawic d9 sypialni zeby miec go blizej w razie co.. ale czy maluch powinien miec dwa łózeczka??? co o tym sadzicie
?
Ale czasz leci...ja juz jutro na podgladanie Maksia
a za 2 tyg połówkowe z nagraniem 4D
nie moge sie doczekac ale z drugiej strony martwie sie czy wszystkie parametry wyjda ok..Dziewczyny wstawiala Aisha zdjecia malej bo nie moge znalezc...
U mnie w domu ruszyl remont pokoiku Maksia i robimy górna lazienke nareszcie bo juz za daleko mi biegac rano czy wieczorem jak mnie pecherz cisnie.. Potem tylko łózeczko i pokoik gotowy :-) Myslalam zeby drugie łózeczko takie na kółkach wstawic d9 sypialni zeby miec go blizej w razie co.. ale czy maluch powinien miec dwa łózeczka??? co o tym sadzicie
?
nie wiem co to jest, czy może mały uciska mi na nerw? czy może to hemoroidy? Załatwiam się normalnie, nie mam zaparć, które może w ostatnich 2 m-cach zdarzyły mi się 2 razy
Nie czuję tego całymi dniami ale jest to uciążliwe. Miałyście takie parcia?