• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

pobiegałam po schodach, byłam na spacerku no i wieczorną pracę domową odrobię;-) i zobaczymy w końcu jutro 17 maj imieniny Alicji, fajnie by było gdyby moja córa w swoje imieniny się urodziła:-D
na razie objawów brak:confused:

reklama
dorex podobno przytulanki pomagaja we wczesniejszym porodzie :tak::-D

millia jak tam twoja wizyta? czekam na wiesci

dziewczyny czy mialyscie nagranie 4D na polowkowym? jesli tak to czy dobrze bylo widac buzke dzieciaczka? juz nie moge sie doczekac :-) jeszcze 13 dni!

dorex...obstawiam sobote!:-D
Adus..ja miałam plytke z usg 4d polowkowego...cudowna jest i mogę ja odtwarzac non stop...maly ssal kciuka, kopal nogami i machal rekami...wszystko pięknie widać...polecam taka pamiatke!:-):tak:

ja już po wizycie...jest dobrze! lozysko podciagnelo się do góry, nie jest już przodujące ale nisko schodzące, no i możliwe ze będzie się podnosić nadal do góry! szyjka dluga 4cm i zamknieta, trzyma pięknie! no i najważniejsze Marcel to już byk, ma około 26-30cm i wazy 850gram:szok: dr smial się, ze ma spory zoladek, wiec pewnie pasibrzuszek będzie...:-D w zaleceniach nadal mam uwazac na siebie, dużo odpoczywac, ale mogę wyjść na krotki spacer:tak:

millia wow!!! rewelacyjne wiesci! super ze lozysko juz nie przoduje:-) a twoj maly to naprawde kawal chlopaka :tak:

ja tez nagrywam plytke i juz nie moge sie doczekac!!!

zalaz lecę pod prysznic ale na koniec jeszcze obstawianko:-D
17 maj - mąż, trzcinka
18 maj - miliaa
19 maj - gotadora
20 maj - ja
26 maj - Misia

jeszcze dziś troszkę "popracuję" żeby nie zawieźć męża i trzcinki
:-D

miliaa gratuluję udanej wizyty, twój maluszek już spory no i na spacerek można
:-)

Ostatnia edycja:
Sony, moja szyjka jeszcze miesiąc temu miała 2,88-3cm martwilam się jak głupia tym, że zaraz zacznę rodzic :) ale dr powiedzial,ze dzieki odpoczynkowi ona się wydłużyła... Szyjka działa jak sprężynka... Wiec im wiecej teraz będziesz leżała i odpoczywała spokojnie tym wieksza szansa,ze szyja się wydłuży :D ja to nie moglam uwierzyć :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry