• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dorex- ja przewidzialam date, ale nie tej osobie. Wlasnie dostalam sms od kolezanki ze jej wody odeszly:). No chyba ze Ciebie tez dzis to spotka :).

Adus- na moim usg niestety Malutka sie schowala, i tylko kawalek buzki widac. Ale dla mnie to tez najpiekniejsza pamiatka. Zycze aby twoje dzieciatko zaprezentowalo sie w calej okazalosci.

reklama
no i nastał 17 maj i nic..... ale nie zamierzam się przejmować co ma być to będzie:tak:
w weekend na nic nie czekam, pomyślę o tym w poniedziałek:-D (ale po schodach i tak się dziś przelecę;-))

Marcysiowa ty masz dwójeczkę to ewentualnie Cię przepuszczę:-D ale tylko Ciebie;-) bo coś czuję że u mnie skupienie nie działa(kurcze nic nie działa):baffled:

Dorex :-) jesteś niesamowita! a końcowe odliczanie trwa :-)

baby loading.jpg

Załączniki

• baby loading.jpg
    baby loading.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 74
Witam.
Niech dziś pogoda będzie taka jak wczoraj. Zamierzam do rodziców do domku wybyć, a tu mi burze zapowiadają. O nie! nie zgadzam się.

Dziewczyny ale by były jaja jakbyście w tym samym dniu urodziły:-D

Dorex byłam wczoraj w Bodzio sklep dla dzieci, ile oni mają tego:szok:

reklama
Widze ze tu wyscigi ,ktora pierwsza urodzi.Zycze aby jak najszybciej i bezproblemowo.Ja pewnie za jakis czas zaczne sie stresowac,jak wy sobie radzicie?Tez bylam na krzywej cukrowej,ale niestety po kilku minutach wszystko zwrocilam no i musialam powtorzyc innego dnia.Naszczescie wyniki ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry